hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray: Hajrovic'in alacakları için bize ihtar gelmedi

    Galatasaray: Hajrovicin alacakları için bize ihtar gelmedi
    expand

    Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, İzet Hajrovic'in alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübü FIFA'ya şikayet ettiği ve ülkesinden dönmeyeceği yönünde çıkan haberlerle ilgili olarak, kendilerine herhangi bir resmi yazı gelmediğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncunun durumuyla ilgili olarak, "Hajrovic'in alacakları konusunda herhangi bir resmi kurumdan bize gelmiş bir ihtar yazısı yok. Böyle bir ödeme sorunu olduğu da benim bilgim dahilinde değil ama bu, olmadığı anlamına da gelmez" ifadelerini kullandı.

    Kısa süre önce evlenen ve bu nedenle ülkesinde bulunan Hajrovic'in, transfer taksidinin 90 gün geçmesine rağmen ödenmemesi nedeniyle kulübe ihtarname çekip, FIFA'ya başvurduğu, ardından ödemesinin hafta başında yapılmasına karşın da serbest kalabileceği ileri sürülmüştü.

    Galatasaray Kulübü, Hajrovic'i geride kalan ara transfer döneminde 3,5 milyon euro bonservis ve 4,5 sezon için toplam 4 milyon 950 bin euro garanti, 10 bin euro da maç başı ücret karşılığında İsviçre'nin Grasshoppers takımından kadrosuna katmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow