hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Mancini'nin sözleşmesini karşılıklı fesh etti

    Galatasaray Mancininin sözleşmesini karşılıklı fesh etti
    expand

    Galatasaray yönetimi teknik direktör Roberto Mancini ile olan sözleşmeyi karşılıklı fesh etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklaması şu şekilde:

    "Şirketimiz ile Teknik Direktör Sayın Roberto Mancini  arasında 01.10.2013 tarihinde imzalanmış olan iş akdi, Sayın Mancini'nin talebi üzerine  ve karşılıklı mutabakat ile 2013/2014 futbol sezonu sonu itibarıyla sonlandırılmıştır.

    Varılan anlaşmaya göre, Sayın Mancini sezon sonu itibarı ile tahakkuk etmiş olan ücretinin dışında başkaca herhangi bir talepte bulunmamış ve taraflar tam bir dostluk ve  karşılıklı anlayış ile yollarını ayırma kararı almışlardır. Sayın Teknik Direktörümüze kazandırdığı başarılar için gönülden teşekkür  ediyor ve bundan sonraki görevlerinde de kendisine başarılar ve mutluluklar diliyoruz.

    Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

    Mancini'den açıklama:

    Galatasaray Kulübü ile yollarını ayıran İtalyan teknik direktör Roberto Mancini, İstanbul ve taraftarlardan üzülerek ayrıldığını bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan haber ajansı ANSA'ya açıklama yapan Mancini, sarı-kırmızlı kulübün sözleşme teklifini kabul ederken, hedeflerin farklı olduğunu belirtti.

    Mancini, "8 aylık sürede işimi tutkuyla yaptım. Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan yükseldik, Türkiye Kupası'nı kazandık ve ligi ikinci bitirdik. İstanbul'u ve taraftarları üzülerek bırakıyorum" dedi.

    Mancini, başkandan taraftarlara ve kendisine bu dönemde katkı veren herkese sevgiyle selamladığını ifade etti.

    Mancini caps'leri patlama yaptı!

    Mancini dün gitmiş

    Roberto Mancini'nin Başkan Ünal Aysal ile dün Les Ottomans'ta görüştükten sonra hemen havaalanına gittiği ve Bologna'ya uçtuğu ortaya çıktı.

    Dünkü görüşmede özellikle transfer konusunda restleşmelerin yaşandığı ve devre arasında alınan 9 futbolcudan sadece Alex Telles'in fayda sağlaması masaya yatırıldı. Mancini, flaş transferler isteyince restleşme yaşandı. UEFA'nın 200 bin euro ceza verdiği Galatasaray, yeni transferler için bütçeyi artırmayınca Mancini ile karşılıklı olarak anlaşma sağlandı ve sözleşmenin feshedilmesi kararı alındı.
    Mancini'ye herhangi bir tazminat ödenmezken, İtalyan hoca da böyle bir talepte bulunmadı.
    Galatasaray bugün KAP ve resmi organlarından sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini duyurunca gözler Mancini'ye çevrildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mancini'nin Galatasaray karnesi

    Mancini'nin dün Ünal Aysal ile görüşüp, el sıkıştığı ve Les Ottomans Otel'den ayrılıp hemen havaalanına geldiği öğrenildi.

    Mancini, TK1325 sayılı seferiyle 16.05'te Bologna'ya uçtu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow