hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray Prandelli'yi borsaya bildirdi

    Galatasaray Prandelliyi borsaya bildirdi
    expand

    Galatasaray, İtalya milli takımından istifa eden Cesare Prandelli ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız teknik direktörlüğü için şirketimiz ile deneyimli İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli arasında görüşmelere başlanmış olup, kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir" denildi.

    Son 4 sezondur İtalya Milli Takımı'nın başında bulunan 57 yaşındaki Prandelli, Brezilya'da düzenlenen 2014 FIFA Dünya Kupası'nda grup aşamasında elenmelerinden sonra görevinden istifa etmişti. 

    Fotoğraflarla Cesare Prandelli kimdir?

    Emre Tilev'in kaleminden Prandelli

    Prandelli görüşmelerinin perde arkası

    Almeida'ya Prandelli karar verecek

    Galatasaray Mevlüt'ten vazgeçiyor. Sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Mevlüt'ün Kulübü St. Etienne'nin gurbetçi yıldız için astronomik bir bonservis bedeli istediğini vurgulayarak,  "Mevlüt için böyle fahiş bonservis ücreti ödememiz sözkonusu olamaz. 29 yaşında bir oyuncu için 10 milyon euroya yaklaşan bonservis bedeli ödersek, camia bizi topa tutar" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkan Ünal Aysal, Mevlüt'ün de Fransa'da 1.1 milyon euro kazandığını ve Galatasaray'ın kendisine 2.2 milyon vermesinin mantıklı olmayacağını belirtti ve bu şartlarda bu transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını açıkladı.

    Galatasaray Başkanı, Beşiktaş'ın Portekizli golcüsü Hugo Almedia ile görüştüklerini ancak bu transferi yeni teknik direktör Cesare Prandelli'nin görüşü alındıktan sonra karar verilereceğini de sözlerine ekledi. Almedia'nın bonservisi elinde olduğu için gündemde olduğu ancak Prandelli'nin bu oyuncu hakkında görüş bildirmesi sonrasında transferinin mümkün olabileceği açıklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow