hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray: "Sorumluluk TFF'ye ait"

    Galatasaray: Sorumluluk TFFye ait
    expand

    Galatasaray Kulübü, A Milli Futbol Takımı'nın Türk Telekom Arena'da 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yaptığı Kazakistan maçında statla ilgili mutlak yetkilerin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) görevlilerinde olduğunu belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 16 Kasım Pazar günü oynanan milli maç sırasında ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin basında kulüp profesyonelleri ile ilgili birtakım iddiaların yer aldığı vurgulanarak, şu ifadeler kullanıldı:

    "Bilinmesi gerekir ki milli maçların oynanacağı karşılaşmalarda stadyumların tüm giriş çıkışları, güvenlikleri, akreditasyon sistemi, dağıtımı, kontrolleri, müsabaka operasyon icra sorumlulukları ve yetkileri TFF'nindir. Süreç boyunca mutlak yetkililer TFF görevlileridir. Yaşanan olaylar sonrası söz konusu milli futbolcu, emniyet yetkilileri ve TFF görevlileri ile CCTV sistemi de bulunan odada tespit yapmışlardır. Giriş katında bu sistemi barındıran tek oda
    stadyum direktörüne aittir. Gerekli işlemlerin yapılması için denetimi zaten kendilerine ait olan TFF görevlileri ve emniyet yetkilileri tarafından kullanılmıştır."

    Türkiye - Kazakistan maçı capsleri

    Toyota "geleceği" tanıttı: Mirai

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow