hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'a 180 bin lira para cezası

    Galatasaraya 180 bin lira para cezası
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Eskişehirspor ve Samsunspor'a 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezaları verirken; Galatasaray da 180 bin lira para cezası aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TFF'den yapılan açıklamada, Eskişehirspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK'nın, Eskişehirspor'a 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisi oynama ve toplam 180 bin lira para cezası verdiği bildirildi. Aynı maçta taraftarlarının neden olduğu saha olaylarının yanı sıra çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray'ın da toplam 180 bin lira para cezası almasına karar verildi.

    PTT 1. Lig'de Samsunspor ile Ankaraspor karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat dolayısıyla Samsunspor'un, 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 58 bin lira para cezası alması kararlaştırıldı.

    Mersin İdmanyurdu ile Orduspor arasında PTT 1. Lig'de oynanan karşılaşmada yaşanan saha olayları nedeniyle de Mersin İdmanyurdu, 6 bin lira para cezası aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow