hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'a Hamit Altıntop'tan kötü haber

    Galatasaraya Hamit Altıntoptan kötü haber
    expand

    Galatasaray Futbol A Takımı Doktoru Yener İnce, menisküs ameliyatı geçiren ve beklenenden erken çalışmalara başlayan Hamit Altıntop'ta farklı bir sakatlığın yaşandığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Semih Kaya, Sinan Gümüş, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Eray İşcan ve Aurelien Chedjou’nun sağlık durumu ile ilgili GSTV'ye açıklamalarda bulunan İnce, Hamit'in dönüşünün gecikeceğini belirterek, şunları kaydetti:

    "Hamit'te yeni bir sıkıntıyla karşılaştık. Kıkırdakta bir parçanın diz içine düştüğünü gördük. Sonradan olan bir şey maalesef. Ameliyat esnasında yoktu. Buradaki çalışmalar sırasında yaşanan bir şanssızlık. Aynı diz fakat karşı taraftan bir küçük kıkırdak parçası eklem içine düşmüş. En büyük şansımız bunu erken fark etmek oldu. Müdahalesi yapıldı, çaresi olan bir işti ve çözüldü. Hamit güçlü ve çalışkan bir oyuncu. Bu süreci de hep beraber atlatacağız ama sadece dönüş süreci biraz uzayacak."

    Eray İşcan'ın elinde tendon kopması yaşandığını aktaran Yener İnce, "Eray'ı özel bir bandajla antrenmanların büyük bir bölümünde kullanabiliyoruz. Önümüzdeki hafta Hamit hariç tam kadro çalışacağımızı ümit ediyorum" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray son dakika transfer haberleri (20 Ağustos)

    Yener İnce, takımla çalışmalara başlayan Semih Kaya'nın durumunun iyi olduğunu söyledi. İnce, Sinan Gümüş hakkında ise, "Sinan antrenmanın ilk iki bölümüne takımla çalıştı. Ona bir program hazırlamıştık o program dahilinde çalışıyor. Sinan'ın da genel olarak durumu iyi. Cuma günü de antrenmanın büyük bölümüne katılacak. Ondan sonraki kısmında özel çalıştıracağız" değerlendirmesinde bulundu.

    Felipe Melo'ya beliyle ilgili sıkıntı yaşamaması için ufak bir müdahalede bulunduklarını kaydeden İnce, "Melo, antrenmanın tamamına katıldı. Burak özel bir bandaj ile antrenmanın tamamına katıldı ve bir sıkıntısı yok. Burak'ın yaptığı çok özverili bir davranış. Ciddi ağrı yapan, bazen oynamaya engel olabilecek bir sakatlık. Burak hem gösterdiği çabayla hem de bandaja sağladığı uyumla sıkıntısız bir şekilde antrenmanın tamamında yer aldı" şeklinde konuştu.

    Aurelien Chedjou'nun durumu hakkında da bilgi veren Yener İnce, "Chedjou'nun topuğundaki tedaviyi de tamamladık. Antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Bir miktar ağrısı olmakla beraber o da antrenmanı tamamladı" diyerek sözlerini tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow