hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gökhan İnler Leicester'a imza atmak üzere

    Gökhan İnler Leicestera imza atmak üzere
    expand

    İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Napoli’de forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler'in İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City’e transfer olacağı iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport'da "İnler, Napoli’ye veda ediyor" başlığıyla verilen haberde, 31 yaşındaki orta saha oyuncusu için İngiliz takımının 7 milyon avro bonservis bedeli ve bazı bonuslar karşılığında Napoli ile anlaştığı öne sürüldü.

    İsviçre Milli Takımı'nda da forma giyen Gökhan İnler’in, İtalyan teknik direktör Claudio Ranieri'nin çalıştırdığı Leicester City'e 3 yıllık imza atacağı ifade edildi.

    Ozan Tufan Fenerbahçe tesislerinde

    Haberde, Leicester City’nin İnler'i transfer etmek isteyen Beşiktaş ve Almanya'nın Schalke 04 takımlarından daha iyi bir teklif verdiği belirtildi.

    Guardian’daki habere göre ise, Claudio Ranieri’nin ekibi, Napoli ile Gökhan İnler için 5 milyon sterlin karşılığında el sıkıştı. 31 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli oyuncu ile Beşiktaş ve Schalke 04 ciddi şekilde ilgileniyordu.

    İtalya'da 2007'den beri forma giyen İnler, Serie A'da çıktığı 259 karşılaşmada 15 gol ve 21 asistlik bir performans sergilemişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow