hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Göksel Gümüşdağ: "Fenerbahçe sonuçlarına katlanır"

    Göksel Gümüşdağ: Fenerbahçe sonuçlarına katlanır
    expand

    TRT SPOR’da yayınlanan Spor Manşet programına katılan Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ gündemle ilgili açıklamalar yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    F.Bahçe'ye yapılan saldırıyla ilgili olayı hiçbir camiaya bağlamıyorum diyen Gümüşdağ, "Bu sadece Fenerbahçe'ye yapılmış birşey değil. Dünya kamuoyunda da büyük yer aldı. Yani çok kötü bir imaj bu ve Türk futboluna yapılmak istenen bir leke. Bir arada olmamızın tek vücut olmamızın çok anlamı olduğunu düşünüyorum ve tansiyonu düşürmek için en azından bu olayları provake edenlere de veya provake etmek isteyenlere de önemli bir adım olduğunu düşünüyorum." sözleriyle yaşanan olayları değerlendirdi. 

    "Futbolu tamamen kilitlememeliyiz"

    Süper Lig'in 1 hafta ertelenmesi ile ilgili konuşan Göksel Gümüşdağ "Süper Lig takımına yapılan bir eylem ve Süper Lig de biliyorsunuz futbolun baş aktörleri tabiki bunun altında Ptt 1. lig, 2., 3. lig olmazsa olmazımız ama bence tamamen de bir futbolu kilitlemiş hale getirmemek için de böyle bir düşüncemiz vardı." dedi.

    Dirk Kuyt'ın hayali Feyenoord'a dönmek

    "İfadelerimizden etkilenen kitleler var"

    Kulüpler Birliği toplantısında başkanlara uyarılarda bulunduğunu belirten Gümüşdağ, "Biz sözlerimize dikkat edelim çünkü bizim sözlerimizden, bizim demeçlerimizden, bizim ifadelerimizden etkilenen kitleler var. Biz bu hafta geçtikten sonra hepimiz sahalardayız. Hepimiz maçlara çıkıyoruz. Dolayısıyla zannediyorum duygusallıkla söylenmiş olur." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Soğukkanlılığımızı korumalıyız"

    Fenerbahçe'nin yapılan toplantıya katılmadığını hatırlatan Gümüşdağ, "Kulüpler Birliği olarak önemli kararlar alıyoruz ama bunları her seferinde açıp söyleyemeyiz. Öğrenmek isteyen katılır ya da kendi arar" diyerek sarı-lacivertli ekip Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun Kulüpler Birliği'ni eleştiren sözlerine göndermede bulundu.

    "Van Gaal kötü bir adam"

    "Fenerbahçe sonuçlarına katlanır"

    Erteleme kararının sadece bir tepki olarak değelendirilmesi gerektiğini söyleyen Gümüşdağ, "Fenerbahçeli yöneticiler olay aydınlanana kadar futbol oynamayı düşünmüyoruz dedi ama sanırım duygusal tepki verdiler. Bizim Kulüpler Birliği olarak yeni bir erteleme talebimiz olmayacaktır. Fenerbahçe gelecek hafta da sahaya çıkmaz istemezse bunun hukuki boyutu ortadadır, sonuçlarına katlanır” ifadelerini kullandı.

    Futbolun baş aktörleri olarak birlik ve beraberlik sağlamaları gerektiğini dile getiren Gümüşdağ, "Bu hafta geçtikten sonra hepimiz sahalardayız. Yabancı oyuncularımızın saldırı olaylarından etkilenmesi söz konusu değil. Fenerbahçe’deki oyuncular etkilenmiş tabii ki ama onlar da bu arada toparlanacaktır” diye konuştu.

    Göksel Gümüşdağ, Başakşehir - Beşiktaş maçını da değerlendirdi ve Fikret Orman’ın “Bir penaltımız verilmedi” görüşüne katıldığını söyleyerek, "Dünkü pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Maçta penaltı gibi gelmişti. Evde izledim, Beşiktaş’ın bir penaltısı verilmemiş. Bence de penaltıydı. Ama hakemlere haksızlık etmeyelim, yaptıkları iş çok zor. Yağış altında, o şartlarda bu tür hatalar da olabiliyor” yorumunu yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu bir bukalemun değil!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow