hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hami Mandıralı'yı arayıp soran yok

    Hami Mandıralıyı arayıp soran yok
    expand

    Spor Toto Süper Lig'i 53 puanla 4'üncü sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne play-offtan itibaren katılma hakkı kazanan Trabzonspor'da, teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın göreve devam edip etmeyeceği konusunda belirsizlik yaşanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mandıralı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve devamı konusunda bir kararın kendisine bildirilmediğini belirterek, "Ben her zaman Trabzonspor'da göreve hazırım ama şu ana kadar net bir şey yok. Bu konuları konuşmak istemiyorum. Yönetimin kararını bekliyorum" dedi.

    Trabzonspor'da göreve getirildiği 4 aylık sürede iyi işler yaptığını düşündüğünü ifade eden Mandıralı, "Başkanımız bize bu görevi verdi. Biz de Trabzonspor'a layık olmaya çalıştık. İyi sonuçlar aldık. Hiçbir takıma karşı ezilmedik. İzleyenlere, taraftarlarımıza keyif vermeye çalıştık. Trabzonspor için doğruları hep yapmaya çalıştım. Taraftarlarımıza da bana karşı düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Beni de arıyorlar, devam etmemi istiyorlar. Sonuçta bu yönetimin alacağı bir karar" diye konuştu.

    Trabzonspor'a gönülden bağlı olduğunu ifade eden Mandıralı, şunları söyledi:

    "Trabzonspor kimliğiyle nefes aldım, nefes verdim. Onun parçası olmaktan her zaman gurur duydum. 1-14 Haziran tarihleri arasında Antalya'da lisans kursu var. Teknik direktörlük için bu kursa katılacağım. Gelecek hafta Antalya'ya gideceğim. Yönetim kurulunun kararını bekliyorum. Onların vereceği karara saygılıyım."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, geçen hafta sonu İstanbul'da gelecek sezonun planlaması için toplantı yapmış ancak toplantının adından teknik heyet konusunda karar açıklanmamıştı. Yönetim Kurulunun teknik heyet konusunda 30 Mayıs'ta kararını açıklayacağı bildirilmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow