hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Hamza hoca biliyor da Bilic biliyor mu?"

    Hamza hoca biliyor da Bilic biliyor mu
    expand

    Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısı tartışılmaya devam ediyor. Mehmet Demirkol da bugün bu konuya değinerek, "Türk futbolunda yabancı oyuncu sayısının kaç olacağı neden açıklanmıyor" sorusunu sordu. Demirkol ayrıca ilginç bir noktaya da parmak bastı, "Fatih Hoca biliyor dolayısıyla Hamza Hoca da biliyor. Ama Biliç biliyor mu?"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NTVSpor kanalındaki Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol'un hazırladığı Spor Servisi programında Türk futbolunun önemli konularından 'yabancı oyuncu sayısı' gündeme geldi.

    Fuat Akdağ, "Türk futbolunda gaz olmazsa başka bir silahımız yok. Bütün başarılarımız gazla gerçekleşiyor" derken, Mehmet Demirkol, "Önümüzdeki sezon Türk takımlarının kaç yabancıyla oynayacağının belli olmaması, olmaz. Seneye kaç yabancıyla oynayacağımızı Fatih Hoca biliyor mu? Seneye bugün Galatasaray'ın kaç yabancısı olacak? Fatih Hoca biliyor. Fatih Hoca biliyorsa, Hamza Hoca bilir mi? Peki Hamza Hoca biliyorsa Biliç bilir mi? Biliç'in bilmemisi nasıl olur? Ocak'ta transfer olacak. Fatih Hoca'nın fikri şu. Yabancı oyuncu sayısı serbest kalsın. Neden bu şimdi açıklanmıyor da Ocak'ta açıklanıyor. Millet transfer yapacak. İllaki şov mu yapmamız lazım. Açıklayın bitsin. Herkes ona göre yapsın transferini. Niye açıklanmıyor?" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray - Arsenal: 1-4 MAÇ ÖZETİ

    Spor dünyasını sarsan seks skandalları

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow