hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hazırlık maçı: Vorwarts Steyr: 1 - Galatasaray: 3

    Hazırlık maçı: Vorwarts Steyr: 1 - Galatasaray: 3
    expand

    Sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan Galatasaray, bu ülkenin bölgesel lig ekiplerinden Vorwarts Steyr ile oynadığı maçı 3-1 kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknik direktör Cesare Prandelli'nin, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın, Semih Kaya, Melo ve Chedjou'yu kadroya almadığı Galatasaray, ilk hazırlık maçına Eray İşcan, Hamit Altıntop, Koray Günter, Hakan Balta, Telles, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Sinan Gümüş, Umut Gündoğan, Amrabat ve Umut Bulut ilk 11'i ile başladı.

    Maçtan kareler

    Ev sahibi takımın istekli başladığı maçta kısa sürede kontrolü eline geçiren Galatasaray, 14. dakikada organize geliştirdiği atak sonrası Yekta Kurtuluş'un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Ancak Worwarts Steyr'ın 29. dakikadaki hızlı atağı sonrası Peham, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak, skora dengeyi getirdi: 1-1. Rakibi üstünde baskı kurmaya devam eden sarı-kırmızılı takım, 35. dakikada Amrabat'ın fileleri havalandırmasıyla tekrar skoru lehine çevirdi: 1-2.

    Vorwarts Steyr: 1 - Galatasaray: 3 (Maçın özeti)

    Galatasaray, hafif yağış altında geçen ilk yarıyı, 2-1 önde tamamladı. 

    Maçın ikinci yarısında oyuna Bruma ve Emre Tosun'u dahil eden Galatasaray, 64. dakikada Amrabat'ın attığı golle skoru 3-1 yaptı. Daha sonra Aydın Yılmaz, Emre Can Coşkun, Veysel Sarı, Oğuzhan Kayar, Birhan Vatansever, Berk Yıldız ve Berk İsmail Ünsal'ın da görev aldığı sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Coca-Cola'dan o iddialara yanıt

    Karşılaşmayı takip eden yaklaşık 2 bin gurbetçi vatandaş, yaptıkları tezahüratlarla maç boyunca sarı-kırmızılıları destekledi.

    Bu arada, maç öncesinde Arjantin'in efsane futbolcusu Diego Armando Maradona'ya benzeyen bir kişi taraftarlardan yoğun ilgi gördü. Saha kenarından Prandelli ile el sıkışan ve ardından futbolcularla fotoğraf çektiren bu kişi, sembolik olarak başlama vuruşu da yaptı.

    Öte yandan, Prandelli, maçtan sonra genç oyunculara kısa bir antrenman yaptırdı.

    Ekranlara geri dönüyor

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow