hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İbrahimoviç 4 gol atabilirdi!

    İbrahimoviç 4 gol atabilirdi
    expand

    Ligue 1'in gala gecesinde sahneye çıkan İsveçli yıldız, takımının 2 golünü kaydederken, 1 topu direkten döndü ve 1 de penaltı kaçırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son şampiyonn Paris Saint-Germain, Ligue 1'in açılış maçında Reims ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

    Maça fırtına gibi başlayan Paris ekibi, İsveçli süperstar Zlatan Ibrahimovic'in sol ayağıyla attığı şık golle henüz 7. dakikada skor üstünlüğünü ele geçirdi. 18. dakikada yakın mesafeden topu direğe nişanlayan Ibrakadabra, sadece bir dakika sonra ise kazandığı penaltı atışını gole çeviremedi.

    Atamayana atarlar kuralının işlediği maçta Prince Oniangue, Diego'nun kullandığı serbest vuruşu arka direkte tamamlayarak skora denge getirdi. Devrenin sonralarına doğru hızlı gelişen atakta bu sefer sahneye çıkan Antoine Devaux, Reims'i 2-1 öne geçirdi ve devre bu skorla sona erdi.

    Kedicilere göre kedileri köpeklerden daha üstün kılan 9 özellik

    İkinci yarıda kalede Johnny Placide'nin adeta devleşirken, PSG özellikle Ibrahimovic ve Cavani ile rakip kalede etkili oldu. Dakikalar 63'ü gösterirken, Zlatan tekrar sahneye çıktı ve inanılmaz bir gol daha kaydetti. Ceza sahası sol tarafında neredeyse çizgi üzerinden orta-şut karşımı bir vuruş yapan 32 yaşındaki yıldız, Placide'yi avlayarak durumu 2-2'ye getirdi. Kalan dakikalarda Reims savunması başka hata yapmazken, son şampiyon lige 1 puanla başlamış oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ersun Yanal istifa edince Yılmaz Vural caps'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow