hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İnönü Stadı'nda fıkra gibi olay

    İnönü Stadında fıkra gibi olay
    expand

    Portekiz ekibi Benfica, sahasındaki her maç öncesi statta gerçek kartal uçuruyor. Bu gösteriyi İnönü Stadı'nda yapmak isteyen Beşiktaş'ın başına fıkra gibi bir olay geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor 'da yayınlanan '%100 Futbol' programında, birkaç yıl önce yaşanan ilginç bir olayı anlattı.

    "Köfteci almış döner bıçağını..."

    Radikal.com.tr'de yer alan habere göre Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş Kulübü, Benfica'nın maç öncesi statta uçurduğu kartalı İstanbul 'a getirmek istemiş. Lizbon'da kartalı eğiten adamı buluyorlar. 65 bin dolar para verip getiriyorlar kartalı. Ama 'eğitmemiz lazım' deniyor. İnönü Stadı'na getiriyorlar. Amblemin üstüne eti koymuşlar. Kartal uçuyor uçuyor, sonra geliyor amblemin üzerine konuyor. 10 gün konuyor, maç günü konmuyor. Neden biliyor musun? Çünkü köfteciler var ya kenarda, kartal stadın dışına gitmiş. Köfteci de almış döner bıçağını kartalı kovalıyor. Yaşanmış bir olay bu" dedi.

    Güntekin Onay'ın "Fıkra gibi bir olay" yorumu üzerine Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş yönetimi o zaman köftecileri düşünememiş. Maç şartlarıyla çalışacaksınız" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow