hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Başakşehir - Gaziantepspor: 1-0

    İstanbul Başakşehir - Gaziantepspor: 1-0
    expand

    İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 1-0 yenerek, iki hafta sonra galip geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Gaziantepspor'u 1-0 yenerek, iki hafta sonra galip geldi.

    Karşılaşmanın ilk yarısında rakip yarı alanda daha fazla gözükmesine rağmen istediği pozisyonları bulamayan İstanbul Başakşehir, 30. dakikada Mahmut Tekdemir'in golüyle öne geçti. İkinci yarıda rakibinin daha fazla topla oynamasına izin vermesine rağmen kalesinde önemli bir pozisyon vermeyen lacivert-turunculular, sahadan 1-0 galip ayrıldı.

    Bu sonuçla ligdeki 9. galibiyetini alan İstanbul Başakşehir, puanını 35'e yükseltti. Geçen hafta sahasında Fenerbahçe'ye 5-0 kaybeden Gaziantepspor ise 10. yenilgisini aldı ve rakibiyle olan puan farkını indirme şansını değerlendirmedi. Gaziantepspor, 27 puanda kaldı.

    Takımının ilk golünü atan Mahmut Tekdemir, bu sezon rakip fileleri ikinci kez havalandırdı. Mahmut, geçen hafta Trabzonspor'a karşı da bir gol kaydetmişti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonunuzu kapattığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz!

    - İstanbul Başakşehir, 12. kez kalesini kapattı

    Geçen haftaya kadar ligin en az gol yiyen ekibi olan ve bu unvanını Trabzonspor karşısında 3 gol yiyerek kaybeden İstanbul Başakşehir, bu hafta kalesini gole kapattı.

    Lacivert-turunculular, Gaziantepspor'a önemli bir pozisyon vermeden maçı tamamladı ve bu sezon 21. maçında 12. kez rakiplerine gol şansı vermedi.

    İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı 21 maçta 15 gol yedi.

    Photoshop çeyrek asırı devirdi!

    - Gaziantepspor tribününde iki taraftar

    Özgecan Aslan'ı anmak için gerçekleştirilen organizasyon kapsamında kadınların ücretsiz olarak takip ettiği maça taraftarlar ilgi göstermedi.

    Maçı 500'e yakın İstanbul Başakşehir taraftarı takip ederken, Gaziantepspor'a ayrılan tribün ise dikkati çekti. Konuk ekip için ayrılan tribünde sadece iki Gaziantepspor taraftarı maçı izledi.

    - Oğuzhan Türk ve Gökhan Süzen cezalı

    Gaziantepsporlu futbolcular Oğuzhan Türk ile Gökhan Süzen, maçta gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü.

    Maçın 29. dakikasında Oğuzhan, 83. dakikada da Gökhan, hakem Hakan Ceylan tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Bu iki futbolcu, Gaziantepspor'un gelecek hafta Kasımpaşa'yla oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

    Dalgaların muhabiri yuttuğu an görüntülendi!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    - Özgecan Aslan unutulmadı

    İstanbul Başakşehir Kulübü, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ı unutmadı.

    Lacivert-turunculu futbolcular sahaya "#Özgecanİçin" yazılı pankartla sahaya çıkarken, maç boyunca saha içindeki elektronik reklam panolarına Özgecan'ın fotoğrafı ve "Kadına Şiddet'e Hayır" yazısı yansıtıldı.

    Stat hoparlörlerinden ise şarkıcı Murat Kekilli'nin Özgecan Aslan için yazdığı şarkı maçtan önce çalındı.

    Son 10 yılın en iyi 10 Türk filmi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow