hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İşte Barcelona'nın transfer listesi

    İşte Barcelonanın transfer listesi
    expand

    İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Barcelona, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Takımdan ayrılan kaleciler Victor Valdes ve Pinto'nun yerine Almanya'nın Borussia Mönchengladbach takımından Ter Stegen'i ve Barcelona B takımından Jordi Masip'i alan, geçen sezon kiralık verdiği Deulofeu ve Rafinha'yı ise bu kez kadrosunda tutan Barcelona'nın, kısa zamanda Sevilla'dan orta saha oyuncusu İvan Rakitiç'in transferini de resmileştirmesi bekleniyor.

    Katalan spor gazeteleri, Barcelona'nın defansını güçlendirmek için Paris Saint Germain'den Marquinhos, Valencia'dan Mathieu ve Atletico Madrid'den Miranda ile ilgilendiğini, orta sahanın sağ kanadına ise Kolombiyalı Juan Guillermo Cuadrado (Bonservisinin bir kısmı Udinese'de olup Fiorentina'da oynuyor) veya Borussia Dortmund'dan Pisczek'i istediğini ileri sürüyor. Atletico Madrid ve İspanya Milli Takımı'nın orta sahadaki önemli ismi Koke'yi de transfer etmek isteyen Barcelona, forvette Borussia Dortmund'dan Marco Reus'un ismini alternatif düşünüyor.

    Bu arada 32 yaşındaki kaleci Victor Valdes'in akıbetinin ne olacağı konusunda tartışmalar devam ediyor. Barcelona'nın 26 Mart'ta Celta ile oynadığı maçta sakatlanan ve sağ dizinden ameliyat edilen Valdes'in sakatlığının beklenenden daha ciddi olduğu ileri sürüldü. Barcelona Kulübü'ne yakın çevrelerin, 31 Nisan'da Almanya'da ameliyat edilen Valdes'in sakatlığını "çok ciddi" gördüğünü yazan Sport gazetesi de Monaco'nun transfer etmekten vazgeçtiği tecrübeli kalecinin geleceğinin bilinmediğini kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ATLETICO MADRID'I PAYLAŞMA PLANI

    Valdes'e Manchester City başta olmak üzere bazı İngiliz kulüplerinin talip olduğu iddia edilse de Barcelona'nın yeniden bu kaleciyi geri alması gerektiğiyle ilgili tartışmalar da Katalan gazetelerinde başladı.

    Öte yandan Barcelona Başkanı Josep Maria Bartomeu, henüz 2013-2014 sezonunun hesapları kapanmasa da gelirlerinin 500 milyon avroyu geçeceğini belirterek, giderler ve vergiler çıktığında bütçelerinde 30 milyon avroluk bütçe fazlalığı öngördüklerini ifade etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow