hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Jose Mourinho deli"

    Jose Mourinho deli
    expand

    Sezon sonunda Chelsea'de mukavelesi bitecek olan Samuel Eto'o teknik direktörü Mourinho için "Jose Mourinho deli" sözlerini sarfetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu açıklama İngiliz basının spor manşetlerinde gündeme oturdu.

    Başta BBC olmak üzere TV kanalları Samuel Eto'nun Chelsea'nin ünlü Portekizli teknik direktörüne isyanını vurgularken, bugün Daily Mirror gazetesi, spor sayfasında "Jose deli biri" manşetli haberinde, Eto'o'nun giderayak Jose Mourinho'ya darbe vurduğunu yazdı ve Eto'nun "Ben tüm genç oyuncularından daha iyiyim" dediğine dikkat çekti.

    Yaşını sorguladığı için Jose Mourinho'ya deli damgası vuran Samuel Eto'o Mourinho'nun genç yıldızlarından daha iyi olduğunu ileri sürdü.

    Yakında başka bir ünlü Avrupa Şampiyonlar Ligi takımında oynayacağını belirten Eto'o,"Ben 33 yaşındayım. Bir deli beni ihtiyar adam diye tanımladığı için ona mı inanacaksınız. Siz ihtiyar adamın gençlerden daha iyi olduğunu farketmişsinizdir" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jose Mourinho Kamerunlu yıldız futbolcu için şubat ayında "Eto'o 32 yaşında olduğunu söylüyor. Belki de 35 yaşında" diye bir Fransız TV kanalının gizlice çektiği filmde konuşmuş ve bu sözleri Chelsea Galatasaray maçı için Türkiye'ye geldiğinde Eto'o nun moralini bozmuştu.

    Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam edeceğini söyleyen Eto'o, ABD veya Ortadoğu'da emekli olmayacağını belirtti. Didier Drogba yerine Galatasaray'a gelebileceği dedikoduları çıkan Eto'o Galatasaray'a gelmekten söz etmedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow