hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kazım Kazım: "Milli takımda olmayı özledim"

    Kazım Kazım: Milli takımda olmayı özledim
    expand

    Uzun bir aradan sonra tekrar A Milli Futbol Takımı kadrosuna çağrılan Kazım Kazım, "Milli takımda olmayı çok özledim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu'ndaki Hollanda maçı için Almanya'da kampa giren A Milli Takımı kadrosuna çağrılan Kazım, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

    Tekrar milli takımda olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Kazım, "5-6 yıl birlikte oynadığım arkadaşlarım var, alışkın olduğum bir atmosfer. Milli Takımda olmayı çok özledim, kendimi evimde gibi hissediyorum" ifadesini kullandı.

    Kazım, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in çok akıllıca bir hamle ile Milli Takım'ın yarı final oynadığı 2008 Avrupa Şampiyonası'na hazırlandığı kamp yerini tekrar seçtiğini dile getirerek, "Burada çok önemli deneyim ve anılarımız var. Tecrübeli oyuncularımız o kampta yaşanan anıları yenilere anlatsa bile yeter" diye konuştu.

    Penguen çizerlerine 11 ay hapis cezası

    Kazanmak için gol atmak gerektiğini anlatan Kazım, Hollanda milli takımının da kötü bir başlangıç yaptığının altını çizdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kazım, "Hollanda'nın ne yapacağını düşünmek yerine, biz ne yapacağımıza odaklanmalı ve kazanacağımıza inanmalıyız. 2008'de olduğu gibi, Türk insanı olarak son dakikaya kadar maçı bırakmadığımızı bir kez daha herkese hatırlatalım" değerlendirmesinde bulundu.

    Hollanda - Türkiye maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow