hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lampard sezon sonuna kadar City'de

    Lampard sezon sonuna kadar Cityde
    expand

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Frank Lampard'ın sözleşmesi sezon sonuna kadar uzatıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    13 yıl formasını giydiği Chelsea'den geçen sezon sonunda ayrılan ve 2 yıllık sözleşme imzaladığı ABD'nin New York City takımı tarafından ocak ayına kadar Manchester City'e kiralanan 36 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesinin sezon sonuna kadar uzatıldığı açıklandı.

    Premier Lig'de geçen yıl Manchester City ile şampiyonluğa ulaşan Şilili teknik adam Manuel Pellegrini, bu yıl da şampiyonluk için Lampard'a ihtiyaç duyduklarını söyledi. Lampard'ın çok önemli bir futbolcu olduğunu ve bunun için sezon başında takıma katıldığını belirten Pellegrini, İngiliz futbolcunun Manchester'da mutlu olduğunu kaydetti.

    Premier Lig'de Chelsea ile Manchester City, 46 puanla zirveyi paylaşıyor. Sezon başından bu yana Manchester City'de Şampiyonlar Ligi, Lig Kupası ve ligde toplam 18 maça çıkan Lampard, 7 gol attı. Deneyimli futbolcu attığı gollerle ligde oynadıkları Sunderland ve Leicester City maçlarında galibiyet, Chelsea karşısında da beraberliği sağlamış ve takımına 7 puan kazandırmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Veli Kavlak son sözü söyledi

    Instagram'ın fotoğraflarınızı kırpmasından bıktınız mı?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow