hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Legia Varşova - Trabzonspor: 2-0

    Legia Varşova - Trabzonspor: 2-0
    expand

    UEFA Avrupa Ligi L Grubu 6. ve son maçında Trabzonspor, deplasmanda Legia Varşova'ya 2-0 mağlup olarak gruptan 2. olarak çıktı. Trabzonspor'da Mehmet Ekici kırmızı kart gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     8. dakikada Legia Varşova çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Salih Dursun'un hatalı pasında, Aykut Demir'den sıyrılarak soldan ceza alanına giren Zyro'nun şutunda, top kaleci Fatih Öztürk'ten döndü. Dönen top ile buluşan Zyro, meşin yuvarlağı Orlando Sa'ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda bu kez çizgi üzerinden Salih Dursun topu uzaklaştırdı.

    10. dakikada Cardozo'nun ceza alanı dışı sol çaprazından şutunda, kaleci Kuciak topu direk dibinde çelerek, tehlikeyi önledi.

    19. dakikada Constant'ın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Kuciak, üzerine gelen topu yumrukladı. Sonrasında savunma elemanları meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

    Trabzonspor öyle bir gol yedi ki!

    22. dakikada Kucharczyk'in sağdan ortasında, Zyro'nun gelişine vuruşunda top, kaleci Fatih Öztürk'ten döndü. Guiherme'nin yakın mesafeden şutunda meşin yuvarlak yine Fatih Öztürk'ten döndü. Bu kez Orlanda Sa'nın yerden şutunda yan direğe çarparak filelere doğru gitmekte olan topu Belkalem çıkardı, ancak meşin yuvarlak kaleci Fatih Öztürk'ün sırtına çarparak filelere gitti: 1-0

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    36. dakikada Constant'ın pasında ceza alanı içindeki Cardozo'nun gelişine vuruşunda top auta gitti. 

    39. dakikada aldığı topla ceza alanına hareketlenen Jadlovic'in, kaleci Fatih Öztürk ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, son anda yetişen Musa Nizam tehlikeyi önledi.

    Karşılaşmanın ilk yarısı Legia Varşova'nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

    Tottenham Teknik Direktörü'nden elektrik kesintisi açıklaması

    53. dakikada Fatih Atik'in ara pasında yakın mesafede Yatabare, kontrol ettiği topu kaleye gönderdi ancak meşin yuvarlak az farkla direğin yanından auta gitti.

    56.  dakikada Legia Varşova, farkı 2'ye çıkardı. Sağdan ceza alanına gönderilen top ile buluşarak Belkalem'den sıyrılan Orlando Sa'nın şutunda, meşin yuvarlak kaleci Fatih Öztürk'ün sağından filelere gitti: 2-0

    64. dakikada Bosingwa'nın pasında arka direkte Yatabere, buluştuğu topu filelere gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle karşılaşmanın hakemi Keen Hansen yardımcısının bayrağına uyarak golü geçerli saymadı.

    69. dakikada Cardozo'nun indirdiği top ile savunmanın arkasında buluşan Yatabare'nin şutunda meşin yuvarlak kaleci Kuciak'ta kaldı.

    72. dakikada sağ çaprazdan ceza alanına giren Kucharczyk'ın kaleci Fatih Öztürk ile karşı karşıya kaldığı andaki şutunda top kaleci Fatih'ten döndü.  

    79. dakikada Aykut Demir'in ceza yayı içinden şutunda, kaleci Kuciak topa sahip oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    90+1. dakikada Mehmet Ekici, rakibine yaptığı hareket sonrası ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

    90+2. dakikada sağdan ceza alanına giren Kosecki'nin şutunda kaleci Fatih Öztürk, yatarak topa sahip oldu.

    Karşılaşma Legia Varşova'nın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow