hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Liverpool'un Beşiktaş'a yenilmemesi için "Hz. İsa"ya ihtiyacı var!

    Liverpoolun Beşiktaşa yenilmemesi için Hz. İsaya ihtiyacı var
    expand

    O pankartla stadyuma geldiğinden beri Liverpool yenilmiyor... "Hz. İsa" kılığına girerek geldiği Arsenal maçının berabere bitmesinden bu yana Liverpool'un bileği bükülmüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Liverpool geçen sezonki lig ikinciliğinin ardından hem Suarez’i kaybetti hem de çok sayıda yeni transfer yaptı ve Sturridge’in de beklenmedik sakatlığı nedeni ile yeni sezona oldukça kötü başladı.

    Bir kaç ay önce göklere çıkartılan teknik direktör Brendan Rogders da eleştirilmeye başlamış, Kuzey İrlandalı teknik adamın koltuğu bile tehlikeye girmişken Aralık ayında tribünde "Hz.İsa" kılığına girmiş bir taraftar belirdi ve Arsenal maçında açtığı pankart ile mesajını net bir biçimde iletti.

    www.premierligturkiye.com'un haberine göre “Brendan, arkanı kolluyorum” yazalı pankart ile gelen destek sonrası Arsenal maçı 2-2 bitti ve Aralık ayında ilk dördün 9 puan gerisinde 10. basamakta olan Kırmızılar şu anda o günden beri oynadıkları 10 lig maçında 7 galibiyet, 3 beraberlik alarak 6. basamağa kadar yükseldiler. İlk dört ile de puan farkı sadece 2 (iki).

    Beşiktaş deplasmanı sonrası Pazar günü de Manchester City’yi konuk edecek Liverpool, bu zorlu maçlar öncesi "Hz. İsa"nın desteğine her zamankinden çok ihtiyacı var Brendan Rodgers’ın…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş - Liverpool maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Hollanda basını yazdı: Milan'ın yıldızı seneye Trabzonspor'da

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow