hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Herhalde Ünal Aysal dostluk kelimesinin tam karşılığını bilmiyor"

    Herhalde Ünal Aysal dostluk kelimesinin tam karşılığını bilmiyor
    expand

    Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı topa tuttu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu, FB TV’de Fatih Demirkol’un sorularını yanıtladı.

    "17 HAZİRAN DURUŞU DOSTLUĞA SIĞMAZ"

    Demirkol'un "Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın açıklamaları vardı. Bu açıklamalar için neler söylersiniz?" sorusuna Mahmut Uslu şu yanıtı verdi:

    "Ben başkanlara karşı öyle bir konuşma yapmam ama "Dostluk" kelimesini sayın başkan herhalde Belçikalı olduğu için Türkçesinin tam karşılığını bilmiyor. Yani dostluk demek şu demek, kötü günde insanlara sahip çıkmak demektir.

    Belki dili sürçtü herhalde, rakip demesi lazım, bizim ezeli rakibimiz kendileri çünkü. Çok kötü günler yaşadığımız günlerde özellikle "bu ateş üfleyerek sönmez" diyen ve bize önemli bir şekilde yanlışlar yapan bir takım insanları da kendi bünyesinde çalıştırıyor şu anda. Biz kişi olarak da, kurumsal olarak da biz ne yaptığımızı biliyoruz. Kimse bize bir şeyler öğretmeye kalkmasın. Her ne kadar bize sivri dilli idareci diye isim taktılar ama bizim nasıl sportmenlik yaptığımız, biliniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÜNAL AYSAL: Fenerbahçe'yle ihtilafımız sahaya yansımasın

    Bizim bir kelimeyi hatırlatmak istiyorum sayın başkana "Özür" yani özür dilemeleri gerektiği yerde, 17 Haziran duruşu diye bir şey çıkardılar. Bu bile dostluğa sığmayan bir şeydi çünkü geleceksiniz yüzde 49 ihtimalle yenebilirdiniz, yüzde 50 ihtimalle yenebilirdiniz veya mağlup olurdunuz. Nedir 17 Haziran? Ne değişti Türkiye’de, kim ne yapmış size?

    Bunlar daha çok geriyor insanları. Ben buradan şunu hatırlatmak istiyorum; biz dostuz, biz herkese dostuz ve bizim bu dostluğumuzu da herkes biliyor. Ama dostuz deyip dost olmamak daha yanlış. İnşallah yönetimler değişir, yine eskisi gibi hem rakibimiz hem de dostumuz olur Galatasaray Kulübü."

    On binlerce Chelsea'li Drogba'yı ayakta alkışladı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow