hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Malaga'da Schuster'in suyu ısınıyor

    Malagada Schusterin suyu ısınıyor
    expand

    La Liga ekibi Malaga'nın taraftarları, kötü gidişattan sorumlu tuttukları teknik direktör Bernd Schuster'in gönderilmesini istiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Malaga'nın taraftarları, kötü gidişattan sorumlu tuttukları teknik direktör Bernd Schuster'in gönderilmesini istiyor.

    Manchester City'e giden Manuel Pellegrini'nin yerine geldiği Malaga'da ilk sezonunu geçiren ve alınan kötü sonuçlardan taraftarın tepkisini çeken Schuster'in geleceği tartışılmaya başlandı. Son olarak geçen hafta cumartesi günü sahalarında oynadıkları Valladolid maçında 1-1 berabere kalmalarının ardından Malagalı taraftarların tepkisi bitmiyor.

    Dün antrenmanda "Schuster artık git" şeklinde tezahürat yapan 150 kadar taraftar, kulübün güvenlikçileri ve futbolcular tarafından sakinleştirildi.

    Taraftarlar, antrenman sahasına "Schuster onurun için artık git" yazılı bir pankart bıraktı.

    Bu arada Malaga'nın ligdeki mevcut durumu, küme düştükleri 2005-2006 sezonuna benzetilirken, takımı yeniden toparlamak için hem teknik heyet ve futbolcular hem de kulüp yönetimi arasında toplantılar yapılıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Schuster'in normal şartlarda her yıl gözden geçirilmek şartıyla 5 sezonluk sözleşmesi bulunurken, sezon sonunda sözleşmesinin feshedilmesinin kulüp açısından daha ucuza geleceği iddia ediliyor.

    2010 yılından bu yana Katar Kraliyet Ailesi'nden Abdullah Ben Naser Al Thani'nin sahibi olduğu Malaga, La Liga'da geride kalan 26 haftada 26 puanla 16. sırada yer alıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow