hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Manchester City'den Messi için çılgın rakam

    Manchester Cityden Messi için çılgın rakam
    expand

    İngiliz basını, Manchester City'nin Arjantinli yıldız Lionel Messi için Barcelona'ya 164 milyon euro teklifte bunulanacağını iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiltere Premier Ligi'nin bitimine bir hafta kala transfer dedikoduları iyiden iyiye hızlanmaya başladı.

    1 maç eksiği ile Liverpool'un 1 puan gerisinde olan Manchester City, şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için oynayacağı 2 maçı kazanması gerekiyor.

    Avrupa Kupaları'nda istedikleri başarıları elde edemeyen City, gelecek sezon için kolları sıvamış durumda. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester City'nin transfer listesinin en başında Dünya Yıldızı Lionel Messi bulunuyor.

    Manchester city'den rekor hamle

    Yeni sezonda Messi'yi renklerine bağlamayı planlayan Manchester City, yıldız oyuncu için daha önce görülmemiş rekor bir bütçe ayırdı. 99 milyon euro ile Bale transferini gerçekleştiren Real Madrid'in elinde bulunan rekor, Manchester City'nin yeni sezonda Messi'yi renklerine bağlaması durumunda 164 milyon euro ile City'nin eline geçecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Carlos Puyol'un futbolu bırakması, Victor Valdes'in yeni sezonda Monaco forması giymesi ve kulübün borçlarının olması, Barcelona'yı nakit arayışına soktu. Bu nedenle elindeki yıldızları satma planına koyulan Katalanlar, ilk olarak Messi'yi elden çıkarmanın peşinde.

    Paris St. Germain'in de peşinde olduğu yazılan Messi'nin, yeni sezonda Barcelona'dan ayrılması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow