hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mancini: Lig şampiyonluğu istiyorum

    Mancini: Lig şampiyonluğu istiyorum
    expand

    Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Eskişehirspor'u 1-0 yenerek kupayı kazanan Galatasaray'ın Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Önümüzde artık iki hedef var. Kupa anlamında bir Süper Kupa maçı var. Ondan sonra da bir şampiyonluk istiyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mancini, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kupayı, bu yolda oynadıkları maçlarda sakatlanan Bruma ve Aydın'a armağan etti.

    Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın cezası nedeniyle maçı tribünde izleyemediğini anımsatan Mancini, "Başkanımız aramızda yoktu gereksiz cezalardan dolayı. Kupayı başkanımıza ve camiamıza armağan ediyorum. Eskişehirspor'a bakınca hem takım olarak iyi futbol oynayan bir takım var. Futbolu iyi bilen bir teknik direktörleri var. Zor olacağını biliyorduk. Bugün oynadığı oyunla kupayı hak eden bir Galatasaray vardı" diye konuştu.

    Mancini'nin hedefi Süper Kupa ve gelecek yıl şampiyonluk

    Mancini, "Gelecek yılla ilgili planlarınız var mı" sorusu üzerine, "Önümüzde artık iki hedef var. Kupa anlamında bir Süper Kupa maçı var. Ondan sonra da bir şampiyonluk istiyoruz" ifadesini kullandı.

    Sarı-kırmızılı futbolcu Wesley Sneijder ise uzun bir sezonun ardından kupanın gelmesinin çok iyi olduğunu, bunu hak ettiklerini düşündüklerini söyledi. Şampiyon olmak istediklerini ancak bunun gerçekleşmediğini anlatan Sneijder, "Önemli bir kupa aldık. İhtiyacımız olan bir kupaydı. Herkes çok mutluydu. Bu sevinci yakaladık ve yaşayacağız. Yarından itibaren Trabzonspor maçına odaklanmalıyız. Çok daha önemli bir maç bizi bekliyor" yorumunda bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Takım kaptanı Sabri Sarıoğlu ise çok çekişmeli bir final maçını geride bıraktıklarını, çok istedikleri kupayı aldıklarını belirtti. Bu tür maçların favorisinin olmadığını anlatan Sarıoğlu, "Eskişehirspor da bunu en iyi şekilde gösterdi. Çok istiyorduk ve çok ihtiyacımız vardı. Heyecanlı bir maç oldu. Onlar da iyi oynadı. Bazen bize zor anlar yaşattılar ama biz başardık. Oynanan oyundan dolayı herkesi kutluyorum. Kupayı, camiamıza, taraftarımıza ve bu kupa yolunda mücadele ederken ciddi sakatlık yaşayan Aydın ve Bruma'ya hediye ediyoruz" ifadelerini kullandı.

    Kupayı böyle aldılar (Foto Galeri)

    Galatasaray'dan şampiyonluk pozu

    Ertuğrul Sağlam ne dedi?

    Galatasaray 8 sezonluk kupa hasretini sonlandırdı

    Bir saat sekse Şampiyonlar Ligi finali!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow