hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mancini: Müsabaka oldukça zor geçti

    Mancini: Müsabaka oldukça zor geçti
    expand

    Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Beşiktaş karşısında aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'de 1-0 kazandıkları karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mancini, çok zor geçecek bir müsabaka olacağını bildiklerini dile getirerek, "Beşiktaş saygı duyulması gereken bir takım. İyi oyuncuları ve iyi hocaları var. Bakıldığında da müsabaka oldukça zor geçti. Önemli olan da kazanmaktı" dedi.

    Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında zorlandıklarını ancak sonrasında toparlanmasını bildiklerini anlatan İtalyan teknik adam, "Önemli olan kazanmak ve 3 puanı almaktı. Önemli bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

    Mancini, müsabakada sergilenen futbolun fazla dikkat çekici olmadığı şeklinde yöneltilen bir soru üzerine, "Derbilerde oyun anlamında çok fazla etkili futbol olmayabilir. Bir takım fantastik bir futbol ortaya koymayabilir. Bu tip maçlarda takımlar fazla risk almak istemiyor ve bu tip futbol izlenebiliyor. Diğer maçlarda olduğu kadar fazla risk almıyorsunuz" şeklinde görüş belirtti.

    Bilic: Kazanmayı hak eden bir performans ortaya koyduk

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Galatasaray karşısında kazanmayı hak edecek bir performans ortaya koyduklarını, kaybettikleri için hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilic, 1-0 kaybettikleri karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçın genelinde iyi olan tarafın kendileri olduğunu kaydederek, "Çok daha iyi ve üstün olan taraf bizdik. Sadece 25 ile 30. dakikaları bunun dışında tutabiliriz. Değil beraberlik, kazanmayı hak edecek kadar performansı ortaya koyduk. İyi bir takıma karşı kaybettik. Kötü oynadıkları bir günde kazandılar" diye konuştu.

    "Çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü puansız ayrılıyoruz, bir taraftan da oyuncularımızın mücadelesi beni memnun etti" diyen Hırvat teknik adam, şöyle devam etti:

    "Galatasaray gibi bir takım karşısında yakaladığınız fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor, biz bunları değerlendiremedik ve kaybettik. Bu akşam sahaya çok büyük bir karakter koyduk. Hayal kırıklığına uğradık ama bunun üstesinden geliriz. Beni iyimser kılan, bu akşam gösterdiğimiz karakter ve takım ruhu. İlk yarıdaki maçta saha dışında da tatsız olaylar yaşanmıştı. Kulübe ve bana ceza verildi, zor günler yaşadık. Şimdi geri dönmek için yeterli kapasitemiz var." 

     - "Tartışmasız penaltıydı"

     Dany'nin neden olduğu penaltı pozisyonuyla ilgili bir soruya Bilic, "Kesin penaltı. Dany iyi maç çıkardı, tek hatası oradaydı ve zamanlama hatası yaptı. Tartışmasız penaltıydı" diye yanıt verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilic, Necip Uysal'ı savunmanın sağında oynatmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi:

    "Necip'in performansını sorgulamanızı anlayamıyorum. Necip'ten memnunum. Sneijder gibi bir oyuncuyu etkisiz hale getirdi. Sneijder gibi bir oyuncuyu tamamen oyunun dışında bıraktı. Necip'e öne çıkmasını söylemedik. Orada Gökhan Töre ile Telles'i karşı karşıya bırakmak istedik. Gökhan'ın Telles'e üstünlük sağlayacağını biliyorduk. Tek eksiğimiz gol yollarında başarılı olamamamızdı."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow