hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mancini'ye İngiltere'den iki kulüp talip

    Manciniye İngiltereden iki kulüp talip
    expand

    Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kulüpten ayrılması halinde İngiltere'ye gidebileceği iddia edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz basınında yer alan haberlerde, teknik direktör arayışındaki kulüpler Manchester United, Tottenham Hotspur ve Southampton'ın hedeflerindeki çalıştırıcılar arasında ilk sıralarda Roberto Mancini'nin yer aldığı ifade edildi.

    Manchester United'in David Moyes'den boşalan koltuğa tecrübeli bir ismi getirmek istediği, Tottenham Hotspur'da sezon ortasında geçici olarak göreve atanan Tim Sherwood ile yolların büyük ihtimalle ayıracağı, Southampton'da ise Mauricio Pochettino'nun ayrılarak başka bir takıma geçebileceği belirtildi.

    Söz konusu kulüplerin İngiltere deneyiminde başarılı olmuş bir teknik adamla çalışmak istediği ve Premier Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayan 6 teknik direktör arasında yer alan Mancini'nin Galatasaray'dan ayrılması halinde harekete geçeceği kaydedildi.

    Haberde, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi ve ligde şampiyonluk şansının bitmemesinin ardından İtalyan teknik adamın gözden düştüğü ve Türkiye'den ayrılma ihtimalinin kuvvetlendiği değerlendirmesinde bulunuldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow