hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Topal'a silahlı saldırı

    Mehmet Topala silahlı saldırı
    expand

    Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın aracına Sancaktepe gişelerde silahlı saldırı oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN Türk Muhabiri Hakan Tunç'un aktardıklarına göre kurşun Topal'ın aracının ön camına isabet etti. Futbolcu saldırıdan yara almadan kurtuldu. Araçta Topal'ın yanında genç oyuncu Uygar Mert Zeybek'in de olduğu belirtildi. Kurşun Uygar'ın oturduğu sağ koltuk ön cam tarafına isabet etti.

    Oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve Sancaktepe Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdiği öğrenildi.

    Silahlı saldırıdan yara almadan kurtulan Fenerbahçeli futbolcu Topal, aracıyla Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne geldi.

     

    Yaklaşık 2 saat Emniyet Müdürlüğü'nde kalan Mehmet Topal ve Uygar Mert Zeybek'in, Sancaktepe Emniyet Müdürü Mustafa Acıkara'nın makam aracıyla evlerine gönderildiği öğrenildi.

    Emniyete gelen Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu da olayla ilgili bilgi aldı. 

    Polis ekiplerinin, saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

    Mehmet Topala silahlı saldırı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'den konuyla ilgili bir açıklama geçildi ve şöyle denildi:

    4 Nisan 2015 tarihinde Rize deplasmanı dönüş yolunda kafilemize yapılan menfur silahlı saldırının ardından, bugün öğlen saatlerinde futbol takımımızın oyuncusu Mehmet Topal’ın aracına, oyuncumuz araç içerisindeyken silahlı saldırı düzenlenmiştir.

    Takımımızın Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı sabah idmanının ardından, oyuncumuz Mehmet Topal evine giderken, Samandıra gişelerine gelmeden hemen önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır.

    Oyuncumuz Mehmet Topal ve araç içinde bulunan diğer oyuncumuz Uygar Mert Zeybek, bu silahlı saldırıda aracın camlarının kurşun geçirmez özelliği sayesinde  büyük bir şans eseri yara almamıştır.

    Bu saldırı silahlı bir terör eylemidir. Ard arda gelen bu saldırıları şiddet ve esefle kınıyoruz.Fail  ya da faillerin en kısa süre içinde bulunup adalet önünde hesap vermelerini bekliyoruz.

    Daha önce de faciadan şans eseri kurtulan futbol takımımızın yaşadığı silahlı saldırının aydınlatılmasına yönelik başvurularımızın hala sonuçlanmamasını manidar bulmaktayız.

    Tüm devlet birimlerini, yaşadığımız terör saldırılarının aydınlatılması konusunda tekrar göreve davet ediyor, oyuncularımız Mehmet Topal ve Uygar Mert Zeybek ile Aileleri ve tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

    Mehmet Topala silahlı saldırı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TFF kınadı

    Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'a yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

    Trabzonspor, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu, Bursaspor ve Galatasaray kulüpleri de Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın aracına yapılan silahlı saldırı nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.

    Alex  de Souza da Mehmet Topal için internetten geçmiş olsun mesajı yayımladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow