hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Messi: Artık şampiyonluk bize bağlı

    Messi: Artık şampiyonluk bize bağlı
    expand

    İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) bitime 2 hafta kala Barcelona gözünü şampiyonluğa dikti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ligde Atletico Madrid liderliğini sürdürse de en yakın takipçisi Barcelona, son maçı evinde Madrid ekibine karşı oynayacağı için şampiyonlukta avantajlı gibi görünüyor. Real Madrid'in arka arkaya aldığı beraberliklerle şampiyonluk yarışının gerisinde kalması Barcelona'ya yaradı. Katalan takımı lig boyunca ikinci kez elde ettiği bu şansı kaçırmak istemiyor.

    Barcelona'nın Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, kendine ait vakfın bir etkinliği dolayısıyla basının karşısına çıktı.

    Messi, şampiyonluk mücadelesiyle ilgili sorulara "Artık bize bağlı ve şampiyonluğu kaçırmamaya çalışacağız" yanıtını verdi.

    Takım olarak geçen haftalara nazaran daha iyi durumda olduklarına dikkati çeken Messi, "La Liga'yı kazanma olasılığımız tekrar doğdu ve bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz. Lig şampiyonluğu her zaman önemli, çünkü elde etmesi zor bir şey. Sezonu kurtarır mı bilemem ama çok önemli bir kupa" ifadesini kullandı.

    Öte yandan, Barcelonalı diğer bir futbolcu Pedro da düzenlediği basın toplantısında, "Lig şampiyonuğunu kazanacağımıza hepimiz ikna olmuş durumdayız" dedi.

    Ligin 37. haftasında lider Atletico Madrid (88) sahasında Malaga ile karşılaşırken, ikinci sıradaki Barcelona (85) ise deplasmanda Elche ile mücadele edecek. Puan cetvelinde üçüncü durumda bulunan Real Madrid (84) de deplasmanda Celta'nın karşısına çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ligin son haftasında ise Barcelona-Atletico Madrid ve Real Madrid-Espanyol maçları yapılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow