hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mevlüt Erdinç: Fenerbahçe ile anlaştım

    Mevlüt Erdinç: Fenerbahçe ile anlaştım
    expand

    2012-2013 sezonunu Rennes'de geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mevlüt, Fenerbahçe'ye faydalı olur mu?

    Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan Mevlüt Erdinç, "Fenerbahçe'ye gelecek misin?" sorusuna "Evet, Fenerbahçe ile anlaştım" şeklinde kısa bir açıklama yaptı.

    Bonservis bedeli 3.5 milyon euro

    2012-2013 sezonunu Rennes'de geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan Mevlüt Erdinç, bu sezon Saint-Etienne'de oynuyor. Sezon bitiminde Fransa'ya veda etmek isteyen golcü oyuncu menajeri ile görüşerek Türkiye'de oynamak istediğini söylemişti.

    Uzun süredir takip ettikleri golcü oyuncunun bu niyetini duyan Fenerbahçe, Mevlüt'ün menajeri ile yaklaşık 3 ay önce temasa geçip transfer görüşmelerini başlatmıştı. Sözleşmesi devam eden Mevlüt için Saint-Etienne'e 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni sezonda Afrika Kupası'nı ve yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran ve Sow, Emenike, Webo gibi oyuncularının bu dönemde uzak kalacağını hesaba katarak yerli golcü isteyen aarı-lacivertli kulübün, Mevlüt ile el sıkıştığı ve resmi transfer sezonunda bu işi bitireceği belirtildi.

    Mevlüt, 2009-2012 yılları arasında 3 sezon boyunca PSG formasını giymiş, 78 maçta 24 gol atmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow