hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho: "Bu bir skandal!"

    Mourinho: Bu bir skandal
    expand

    İngiltere Premier Lig lideri Chelsea'nin menajeri Jose Mourinho, takımına karşı kampanya yürütüldüğünü iddia etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Londra temsilcisi, ligde dün dördüncü sıradaki Southampton ile deplasmanda karşılaştı ve 1-1 berabere kaldı. Fabregas'ın 55. dakikada rakibiyle ceza alanında girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalmasına hakem Anthony Taylor devam kararı verince Chelsea Menajeri Mourinho, maçtan sonra "sert" açıklamalarda bulundu.

    İspanyol futbolcunun pozisyonunun "çok net" bir penaltı olduğunu savunan 51 yaşındaki Portekizli teknik adam, "Çalıştığım diğer ülkelerde olsaydı spor sayfaları 'skandal' manşetiyle çıkardı. Çünkü bu bir skandal. Big Ben (Londra'daki ünlü saat kulesi) gibi açık bir penaltı. Hakeme gideceğim, iyi bir yıl dileyeceğim ve kendisinden utanmasını söyleyeceğim" diye konuştu.

    Bilic'ten Atiba'ya muhteşem ceza!

    Chelsea ile daha önce 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında şampiyonluk yaşayan Mourinho, takımına karşı kampanya yürütüldüğünü savundu. Portekizli teknik adam, ligde oynadıkları Burnley maçında da Diego Costa'nın penaltısının verilmediğini ve dünkü mücadelede Fabregas'a olduğu gibi Costa'nın hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı sarı kart gördüğünü ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Medyanın, futbol yorumcularının ve diğer takım menajerlerinin hakemleri etkilediğini iddia eden Mourinho, "Son birkaç hafta içinde Luis ve Hazard'a yapılan tehlikeli müdahaleler görülmedi. Bu futbolcular şu anda kırık ayakla hastanede de olabilirlerdi. West Ham United Menajeri Sam Allardyce, Chelseali futbolcuların kendini attığını söyledi. Sonra diğer menajerler de aynısını yaptı. Hakemlerin kararını etkilediler" değerlendirmesinde bulundu.

    Altınordu - Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

    Süper Lig'de haftanın en iyi capsleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow