hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Olcay Şahan: "Sosa muhteşem sağ ayağıylan..."

    Olcay Şahan: Sosa muhteşem sağ ayağıylan...
    expand

    Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Olcay Şahan, Konyaspor maçını değerlendirdi..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Golde Veli baskı yaptı. Top bana geldi, ben de İsmail'e pas attım,  Demba Ba'ya orta yapmak istedi ve top bana geldi. Sosa'nın kalitesini bildiğim için topu ona indirdim, o da müthiş sağ ayağıyla yapıştırdı.

    "Penaltı kararı yanlış"

    Takımda yorgunluk değil, çok yorgunluk var. İlk yarı Bursa'daki ilk yarıya benzedi, hatta daha da kötüydük. Grip de var, hastalık da var. Kafa olarak yorgunsun. En çok maç oynayan takımız. 7-8 hafadır İngiliz haftası oynuyoruz, hafta içi-hafta sonu oynadığımız için yorgunluk var. Seriyi sürdürdüğümüz için çok mutluyuz. İlk yarı kötüydük, ikinci yarıda daha çok mücadele ettik. Konya ilk yarıda bizden üstün oynadı. Gökhan Töre'nin bireysel yeteneği ile golü bulduk. İkinci yarıda denge bulduk. 2-0'ı yakalayınca rahatladık sandık ancak penaltı olunca, kırmızı kart olunca son bölümde çok savaşmamız gerekti. 3 puan aldığımız için mutluyuz. 2014'ü lider bitiriyoruz.

    Bilic Atiba'ya çok kızdı

    Beşiktaş büyük bir camia. Bizim de nasıl bir karakterimizin olduğu ortada. Veli'nin geçen hafta yaptığını, hatta 1 yıl önceki Fenerbahçe maçında kırmızı kart değil demesini unutmayalım. Tamamen dolu bir tribün vardı. Türkiye'de başka yerde yok bu. Onlara saygımız büyük. Bu nedenle maç sonunda üçlü çektirmedim. Konyaspor taraftarını ve bizim taraftarlarımızı kutluyorum"

    Süper Lig puan durumu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow