hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osman Özköylü'nün hedefindeki gazeteciler konuştu

    Osman Özköylünün hedefindeki gazeteciler konuştu
    expand

    Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün dün PTT 1. Lig'de Kayserispor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında tartıştığı medya mensupları Doğan Havur ve Mehtap Şahin, yaşananların üzüntü verici olduğunu belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kayseri'de uydudan yayın yapan bir televizyon kanalının genel yayın yönetmeni Havur ve muhabiri Şahin, dünkü basın toplantısında yaşananları AA muhabirine anlattı.

    Havur, yaşananların basın camiasında şok etkisi yarattığını belirterek, "Maç esnasında olayın yaşanacağının sinyallerini gördük. Özköylü, 1-0 geriye düştükleri dakikada top toplayıcı çocuğu iterek stadyumdaki seyircileri gerdi ve tepkisini aldı ayrıca bugün gelinen noktada Özköylü'nün maç esnasında elinde bulunan pet şişeyi arkasında bulunan seyircilerin yüzüne atmasının, basın toplantısında yaşanacakların sinyalini verdiğini görüyoruz" diye konuştu.

    Osman Özköylü ile daha önceden herhangi bir tartışmaya girmediklerini ifade eden Havur, şunları kaydetti:

    TSYD Osman Özköylü'yü kınadı

    "Özköylü, basın toplantısında maçı değerlendirmeyeceğini söyledi. 

    Hakemin yanlış ve yanlı kararlarının maça damga vurduğunu söylediği esnada önümüzde oturan bir bayan muhabirimizin yine yanında bulunan başka bir bayan muhabirle diyaloğundaki tebessümü üzerine alındı. Bayan arkadaşa çok ciddi şekilde çıkıştı, hakaret etti. Ben de meslektaşımın bu şekilde hakarete maruz kalmasından dolayı doğal olarak müdahale ettim. Bulunduğumuz salonun basın toplantısı için kullanıldığını, maçın değerlendirilmesi gereken bir yer olduğunu söyledim. Giderken de hakemin yanlı kararlarından bahsetmeye devam edince hakemin iki penaltı verdiğini, daha ne yapabileceğini söyledim. Bu penaltıların tartışılabileceğini söyledim. Bunun üzerine kendisini üzerimize yürüdü. Çok ağır, çirkin hakaretler, sözler içerisinde bulundu. Biz de yaptığı davranışın doğru olmadığını ifade ettik. Osman hocayla bir sorunum yok. Kendisinin daha önceden Kayseri Erciyesspor'u çalıştırdığını düşünürsek bizim ona saygımız vardı. Sevdiğim, değer verdiğim birisiydi."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Osmanlıspor Teknik Direktörü olay çıkardı!

    Yaşananları maçın heyecanına ve karşılaşmanın Osmanlıspor'un mağlubiyetiyle sonuçlanmasına bağlayan Havur, "Namağlup olarak gelip, Kayseri'ye (Kayserispor'a) yenilince bunun etkisiyle tepki gösterdi. Yapmasa daha iyiydi. Belki de bugün görüntüleri izlediğinde yaptığı davranışın doğru olmadığının farkına varmıştır" dedi.

    Muhabir Mehtap Şahin ise yaşananların üzücü olduğunu belirterek, "Basın toplantısına girdiğimizde zaten ortam biraz gergindi. Maç öncesinde yaşanan olaylar vardı. Osman hoca maç esnasında kendisini savunamayan bir çocukla diyaloğa girdi. Toplantı salonunda gülümsememizi ise kendi üzerine alındı. Bana 'neden gülüyorsunuz?' dedi. 'Yanlış bir şey mi söylüyorum?' dedi. Ben de yanlış söylüyorsunuz dedim. Daha sonra olay kontrolümden çıktı. Sinirini neden bizden çıkarma gereği duydu, bunu biz de anlamadık. Sevdiğimiz bir hocaydı. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Spor centilmenlikse bence bu olayların sporun dışında kalması gerekiyor" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş - Trabzonspor maçı capsleri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow