hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Ozan ya gidecek ya da altyapıya dönecek"

    Ozan ya gidecek ya da altyapıya dönecek
    expand

    Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bölükbaşı Ozan'ı Beşiktaş'a kesinlikle satmayacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NTV Spor canlı yayınına katılan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Ozan Tufan hakkında şunları söyledi:

    "Ozan Tufan gitmek istediğini söyledi. Bu konu çok uzadı. Bugün hocamız ve yönetimle konuşup kararı vereceğiz. Ozan ile bir sorun yoktu ama farklı nedenlerle birden gitmek istediğini söyledi. Kafalarında neler var bilmiyorum ama tahmin ediyorum. İstanbul takımlarına gitmek, daha yüksek ücret almak gibi gerekçeleri var. Ozan’ın maaşına iyileştirme yapmak için teklifte bulunduk. Bu konuda gereken şeyleri de yaptık. Normal maaş seviyesinde bir öneride bulunduk. Kendisinin en az 1 yıl daha Bursaspor’da kalmasını istiyorum. Bütün oyuncularımıza talepler oldu. Herkesin hayali var. Onların hayali da o...

    Galatasaray prim yerine puan verecek!

    Futbolla ilgili cevabı az bilinen 10 soru?

    Bu aşamadan sonra para konusunu konuşmuyorum. Ozan’ın Beşiktaş’a gitmek istemesi benim için önemli değil. Kendisi için önemlidir. Bugün kararı vereceğiz. Bizim için para bundan sonra önemli değildir. Biz Ozan'ı kazanmak istiyorduk ama Bursaspor'da oynamak istemiyorlar. Bu aşamadan sonra ya satacağız ya da altyapıya göndereceğiz. Şenol Hoca ile bir yıl çalıştık. Giderken de "Allah yolunu açık etsin" dedik. Şenol Güneş'in Ozan için açıklaması beni tatmin etmedi. Çünkü ben olayı biliyorum. Şenol Hoca, Bursaspor'dayken herkese sallıyordu. Şimdi ne değişti de bize sallıyor? Geçen sene yaptığı açıklamalar Bursaspor'a çok zarar verdi."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe'den teklif var

    Bölükbaşı ASpor'a yaptığı açıklamada ise Ozan Tufan'ı Beşiktaş'a satmayacağını söyledi. Başkan Bölükbaşı ayrıca Fenerbahçe'den de teklif geldiğini açıkladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow