hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prandelli: Mert, taraftar ne diyor?

    Prandelli: Mert, taraftar ne diyor
    expand

    Galatasaray taraftarları, Trabzonspor'un ikinci golünden sonra teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı. Prandelli, tercüman Mert Çetin'e dönüp, taraftarların ne dediğini sordu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray taraftarları, Trabzonspor 'un ikinci golünden sonra teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya çağırdı. Binlerce kişinin aynı anda bağırması üzerine Prandelli, tercüman Mert Çetin'e dönüp, taraftarların ne dediğini sordu. Hürriyet 'ten Adem Kabayel'in haberine göre Trabzonspor'un Medjani ile bulduğu ikinci gol Galatasaray taraftarlarını şoke etti. Önce sessizliğe bürünen sarı kırmızılı taraftarlar daha sonra, "Prandelli istifa" diye tempo tuttu. Binlerce taraftarın aynı tezahüratı yapması üzerine Cesare Prandelli, tercüman Mert Çetin'e dönerek, "Taraftarlar ne diyor?" diye sordu.

    Prandelli'yi ilk kez istifaya çağıran Galatasaray taraftarları, ilerleyen dakikalarda futbolcularını da yuhaladı. Bir grup taraftar özellikle Selçuk İnan'ı protesto ederken, başka bir grup ise bu oyuncuya destek verdi. Bu arada Yusuf'un 86. dakikada attığı üçüncü golden sonra da teknik direktör Cesare Prandelli, sinirinden su şişesini yere fırlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow