hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prandelli'den pizzalı veda

    Prandelliden pizzalı veda
    expand

    Galatasaray'daki dört buçuk aylık görev dönemi sona eren teknik direktör Cesare Prandelli'nin, öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde futbolculara hitaben bir konuşma yaptığı ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İtalyan teknik adamın, oyuncularına çok sıcakkanlı bir şekilde hitap ettiği öğrenilirken, yönetimi kısa cümlelerle de olsa eleştirdiği bildirildi.

    Fanatik'in haberine göre Prandelli'nin öğrencilerine, "Bir gün İtalya'ya geldiğinizde sizlerle pizza yemek isterim" cümlesini kullanmasının ardından oyuncuların tebessüm ettiği ve konuşmanın hayli duygusal bir atmosferde gerçekleştiği öğrenildi. İşte Cesare Prandelli'nin futbolculara hitaben yaptığı o duygusal konuşma:

    Ben bir spor adamıyım. Bu şekilde gönderilmem hoş olmadı. Etik değildi bu. Umarım hepinizle bir gün bir yerlerde karşılaşırız. İtalya'ya geldiğinizde sizlerle bir yerde pizza yeriz. İtalya'ya geldiğinizde hepinizle görüşmek isterim. Hayat böyle bir şey. Bugün varsınız, yarın yoksunuz. Burada olduğum sürece hepinizi çok sevdim. Hepinizi çok öpüyorum.

    Prandelli bir yılda iki gemi batırdı!

    Milli Takım'da Alex de Souza dönemi!

    Galatasaray'dan yollanacak iki futbolcu belli oldu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow