hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    PSG en pahalı yerinden vuruldu!

    PSG en pahalı yerinden vuruldu
    expand

    Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'de (PSG), Brezilyalı David Luiz ve İtalyan Thiago Motta, sakatlıkları nedeniyle UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Barcelona maçında forma giyemeyecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc, yarın Saint-Etienne ile yapılacak Fransa Kupası yarı final maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi verdi.

    Blanc yaptığı açıklamada, 5 Nisan'da, Ligue 1'in 31. haftasında deplasmanda 3-2 kazanılan Olympique Marsilya maçında sakatlanan savunma oyuncusu David Luiz'in 4 hafta, orta saha oyuncusu Thiago Motta'nın ise 10 gün sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

    Luiz ve Motta'nın yanı sıra İsveçli forvet Zlatan Ibrahimovic ve İtalyan orta saha oyuncusu Marco Verratti de kart cezaları nedeniyle takımını Barcelona karşısında yalnız bırakacak.

    Bu sezon teknik direktör Blanc'ın düzenli olarak ilk 11'de yer verdiği isimlerden David Luiz 37, Thiago Motta ise 33 maçta görev yaptı.

    Fransız temsilcisi PSG'nin, İspanyol ekibi Barcelona'yı konuk edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı, 15 Nisan Çarşamba günü oynanacak. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her sinemaseverin mutlaka izlemesi gereken 10 başyapıt!

    Reims'ta Vasseur dönemi kapandı

    Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Reims'ta, teknik direktör Jean-Luc Vasseur'ün görevine son verildi.

    Kulüpten yapılan açıklamada, 46 yaşındaki Vasseur ile yolların ayrıldığı ve teknik direktörlüğe geçici olarak yardımcısı Olivier Guegan'ın getirildiği bildirildi.

    Antrenörlük hayatına Paris Saint-Germain'in altyapısında başlayan Vasseur, 2011-2014 yıllarında Creteil-Lusitanos'u çalıştırdıktan sonra sezon başında Reims ile anlaşmıştı.

    Reims, Vasseur yönetiminde ligde çıktığı 31 maçta, 35 puan topladı.

    Küme düşme hattıyla arasında 3 puan bulunan Reims, ligde 16. sırada yer alıyor.

    Bu fotoğraflar 69 yıl önce New York metrosunda çekildi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow