hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Real Madrid kutlamaya doyamadı

    Real Madrid kutlamaya doyamadı
    expand

    UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını, finalde Atletico Madrid'i yenerek, tarihinde 10. kez kazanma başarısını gösteren Real Madrid, kutlamalara devam etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lizbon'daki maçın bitiş düdüğünden itibaren kupayı kutlayan, 06.00'da üstü açık otobüsle Madrid'deki Cibeles Meydanı'na gelerek taraftarları ile buluşan Real Madrid takımı, gün içinde dinlendikten sonra öğleden sonra kutlamalara kaldığı yerden devam etti.

    DEV FİNALİN GOLLERİ VE MAÇ ÖZETİ VİDEO

    Antrenmanlarını yaptığı Valdebebas'daki tesislerde buluşan futbolcular ve teknik heyet, 12 yıldır özlemle bekledikleri kupayı, önce Madrid Özerk Yönetimi Başkanı İgnacio Gonzalez'e daha sonra da Madrid Belediye Başkanı Ana Botella'ya götürdü. Madrid'in ünlü Sol Meydanı'nda binlerce taraftarı önünde özerk yönetim binasının balkonuna çıkan futbolcular, tezahüratlarla taraftarlara eşlik etti.

    Real Madrid'de kim nasıl sevindi?

    Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, "Madridliler, tüm dünyakarşısında herkese örnek oldular. Madridliler, bu iki taraftar grubunun da mevcudiyetinden gurur duymalılar. Bu kupa tüm Madridlilere. Ancak unutmayın Real Madrid kültürü bu rekorun devamımı gerektirir" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Real Madrid Tottenham'a 20 milyon sterlin kazandırdı!

    Teknik direktör Carlo Ancelotti de "Tüm yıl boyunca bize yardım eden herkese, taraftara çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz" ifadesini kullandı. 

    Real Madridli yıldızlar Ancelotti'nin basın toplantısını bastı!

    Takım kaptanı Iker Casillas ise "Kupayı kutlamak büyük bir mutluluk. Umarım gelecek yıl yine burada oluruz. Çünkü bu 'yine kazandık' demek olur" yorumunda bulundu.

    Real Madrid - Atletico Madrid finali caps'leri

    Madrid Özerk Yönetim Başkanı Gonzalez de "Çok kupa kazanan, efsane kulüpler vardır ama bu rekabette hepsi yıllardır Madrid'in ışığını izlerler. Bu yüzden sizler efsanesiniz. Dün büyüktünüz bugün ebedisiniz" dedi.

    Bale'in maliyeti Atletico'nun ilk 11'nin toplam maliyetinin iki katının 18,8 milyon euro fazlasına eşittir

    -Kutlama için özel hazırlık-

    Kutlamaların son durağı Santiago Bernabeu stadında ise çok özel bir hazırlık yapıldığı görüldü. Mükemmel bir ışıklandırmanın kurulduğu sahanın ortasına konulan, 4 tarafı dev ekranlarla kaplı küpün etrafına Real Madrid'in 24 Mayıs akşamına kadar kazandığı 9 Şampiyonlar Ligi kupasının taklitleri yerleştirildi. Stadın tüm ışıkları kapatılarak, dev ekrandan bu zamana kadar kazanılan kupalar gösterildi ve ardından tek tek teknik heyet ve futbolcular sunularak, saha ortasına çağırıldı. Ve son olarak 10. kupa Bernabeu'daki taraftarlar ile buluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Zalim kader ağlarını yine Atletico Madrid için ördü

    Madridli bazı futbolcular yaptıkları konuşmalarda özellikle taraftarlara teşekkür ederken, Sergio Ramos gelecekte futbolu Real Madrid'de bırakmak istediğini söyledi. Teknik direktör Carlo Ancelotti ise mikrofonu eline alarak, 10. kupa şarkısını tek başına söyledi. Futbolcular ve teknik heyet daha sonra kupa ile sahada tur atarak, şampiyonluğu taraftarlarına adadılar. Bu arada, Real Madridli futbolculardan Hırvat Luka Modriç'in, sözünü tutarak saçlarını kestiği, İspanyol futbolcu Dani Carvajal'ın ise sakallarını sarıya boyadığı görüldü.

    Cristiano Ronaldo'dan şampiyonluk videosu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow