hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sadri Şener hakkındaki iddianameye Trabzonspor'un tepkisi

    Sadri Şener hakkındaki iddianameye Trabzonsporun tepkisi
    expand

    Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, eski kulüp başkanı Sadri Şener'in hakkında "güveni kötüye kullanma" ve "özel belgede sahtecilik" suçlarından iddianame hazırlanmasına ilişkin olarak, "Bize göre adalet önünde hala herkes eşittir. Kol kırılır yen içinde kalır sözü bizim için uygun değildir. Camiamız ve mensupları her türlü şüpheden arındırılmalıdır" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başaran, yaptığı açıklamada, bağımsız kurullarca yapılan soruşturma sonrasında ortaya çıkan durumu kulüp olarak yetkili mercilere bildirmekle yükümlü olduklarını belirterek, "Eğer burada bahsedildiği gibi usul hatası yapılmış ise hem yetkili merciler hem de camiamız affedici olur ancak ortada bir yanlışlık ya da başka bir istenmeyen durum varsa gelecek yönetim kurulu ve başkanlara da örnek olması hasebiyle sonuçlarına katlanılmalıdır" diye konuştu.

    "Biz kendi meselelerimizde mahkemelere güvenmez, gerçeklerin ortaya çıkması ya da akıldaki kuşkuların giderilmesi için bu yolu seçmezsek başka konularda hak ve adalet arayışında bu yola başvurmamız nasıl düşünülebilir" ifadesini kullanan Başaran, şunları kaydetti:

    "Bize göre adalet önünde hala herkes eşittir. Kol kırılır yen içinde kalır sözü bizim için uygun değildir. Camiamız ve mensupları her türlü şüpheden arındırılmalıdır. Bu durum sonunda eğer mahkeme sayın Sadri Şener'i haklı bulursa, hakkındaki dedikodu ve soru işaretlerinin de bertaraf olacağı düşüncesinden yola çıkarak yönetim kurulumuzun bu hareketi desteklenmeli, en azından eleştirilmemelidir."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow