hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Salih Uçan'dan ilk açıklama

    Salih Uçandan ilk açıklama
    expand

    İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AS Roma, Fenerbahçe’nin genç futbolcu Salih Uçan'ı kiraladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Transferini tamamlamak üzere İtalyan başkenti Roma'ya gelen Salih Uçan, önce tesislerde, ardından Gemelli Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

    20 yaşındaki oyuncu akşam saatlerinde Roma’nın Trigoria semtindeki Fulvio Bernardini tesislerinin girişinde Türk gazetecilere, anlaştığını duyurdu.

    Dev maç Cüneyt Çakır'ın

    "Aziz başkanıma bana bu fırsatı verdiği için teşekkür"

    Görüşmelerin ardından kısa bir açıklama yapan Uçan, "Roma ile anlaştım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Başta Fenerbahçe Başkanımız Aziz Yıldırım olmak üzere, Roma’da da Sabatini ve hocamız Rudi Garcia’ya da teşekkür ederim. Özellikle Aziz başkanıma da bana bu fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Mutluyum. Çok güzel" diye konuştu.

    Brezilya - Almanya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

    Salih Uçan’ın açıklamasının ardından AS Roma Kulübü de genç oyuncunun sözleşme imzalarken çekilmiş fotoğrafını resmi sitesinden paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Salih Uçandan ilk açıklama

    Siteden yapılan açıklamada, Salih Uçan'ın 4 milyon 750 bin euro bedelle 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için kiralandığı, üçüncü yılda ise satın alma opsiyonu 11 milyon bedelle Roma’da olmak üzere başka herhangi bir ek ücret olmaksızın transfer edildiği belirtildi. Sarı kırmızılı takımın Türk oyuncuya ne kadar ücret vereceği ise açıklamada yer almadı.

    Prandelli İstanbul'da. İşte ilk açıklaması...

    Roma kulübü, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından imza törenine ilişkin fotoğraflar paylaştı.

    Fotoğraflarda, Salih’in Roma Genel Direktörü Mauro Baldissoni ve Roma Üstyöneticisi (CEO) Italo Zanzi ile kendisini sarı kırmızılı takıma bağlayan sözleşmeye imza koyduğu görülüyor.

    Bir başka fotoğrafta ise Salih’in yeni takımında giyeceği 48 numaralı forma takipçilerle paylaşıldı. Fotoğraflarda Salih’in sözleşme imzalarken özçekim yaptığı da görülüyor.

    Salih Uçandan ilk açıklama 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Roma kulübü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, sarı kırmızılı takımın yeni sezon için 15 Temmuz’da, Trigoria’daki tesislerde bir araya geleceği, ağustos ayında ise Roma Olimpiyat Stadı’nda taraftarlarıyla sezon açılışı yapacağı öğrenildi.

    İtalyan gazetesinden "Çakır" iddiası

    Yeni takım arkadaşından Türkçe başarı dileği

    Salih Uçan’ın Roma takımında arkadaşı olacak olan ve 2008-2009 sezonunda Galatasaray’da forma giyen kaleci Morgan De Sanctis, Türkiye’de kaldığı dönemde öğrendiği Türkçe kelimelerle Roma’nın ilk Türk oyuncusunu karşıladı.

    İşte Diego Ribas'ın geliş tarihi

    De Sanctis, Trigoria’daki tesislere arabayla girişinde, Türk gazetecilerinin, Salih Uçan'ın Roma ile sözleşme imzaladığını hatırlatması üzerine, "Hoşgelmiş"  diyerek başarı dileğini iletti. 

    Salih Uçandan ilk açıklama

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Romalı genç taraftar Flavia ise transfer hakkında, "Bazı videolarını izledim, iyi oyuncu. Bu sene 3 kulvarda mücadele edeceğiz, geniş kadroya ihtiyaç var. Salih için buradayız. Karakter olarak nasıl, merak ediyoruz" dedi.

    Avrupa'nın "ünsüz" golcüleri!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow