hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sneijder'a Kanada'dan talip var

    Sneijdera Kanadadan talip var
    expand

    NBC, Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Wesley Sneijder'e MLS takımlarından Toronto FC'nin talip olduğunu duyurdu. Kanada ekibi, Liverpool efsanesi Steven Gerard'ı da transfer listesine aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mali sorunlar nedeniyle Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Wesley Sneijder'e sürpriz bir teklif geldi. NBC’nin haberine göre, MLS ekiplerinden Toronto FC, Sneijder ile yakından ilgileniyor. Son bir yılda Jermain Defoe, Michael Bradley ve Gilberto gibi ünlü isimleri transfer eden Kanada ekibi, Sneijder’ın haricinde Liverpool’un efsanesi Steven Gerrard’ı da transfer listesine aldı.

    Toronto FC yaptığı flaş transferlere rağmen bu sezon MLS’te Play-off’lara kalamadı. Takımda mutsuz olduğu iddia edilen Defoe’nun da tekrar Premier League’e dönmesi bekleniyor.

    Beşiktaş - Partizan: 2-1 (Maç Özeti)

    JAPONLAR DA İLGİLENİYOR

    Geçtiğimiz günlerde Sneijder için şok bir iddia daha ortaya atılmış ve Japon basınında J-League ekiplerinden Tokyo FC’nin yıldız oyuncuyla ilgilendiği yazılmıştı.

    Öte yandan Hollandalı yıldız şubat ayında Sports Illustrated'a bir röportaj verirken bir gün MLS forması giyebileceğini söylemiş ve "Amerika’yı seviyorum.Bir gün oraya gitmek ve MLS’te forma giymek isterim” demişti.

    Lokeren - Trabzonspor: 1-1 (Maç Özeti)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow