hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Lig'de yılın en sağlamları

    Süper Ligde yılın en sağlamları
    expand

    Futbolseverlerin oylarıyla Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonun "en"lerinin belirlendiği, "Lassa Yılın En Sağlamları" ödülleri sahiplerini buldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Lassa ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) iş birliğiyle gerçekleştiren "Lassa Yılın En Sağlamları" ödülleri sahiplerini bulurken, organizasyonda Barcelona'nın yeni transferi milli oyuncu Arda Turan da Lassa ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

    Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen ödül törenine, Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, TSYD İkinci Başkanı Arif Kızılyalın, Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, FIFA kokartlı hakemler Cüneyt Çakır, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek, yardımcı hakemler Bahattin Duran, Tarık Ongun ve Mustafa Emre Eyisoy, Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı Hakan Ünsal ve çok sayıda davetli katıldı.

    Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun, spor basını ve halk oylarıyla değerlendirildiği organizasyonda, ödüle layık görülen isimler ilan edildi.

    Organizasyon boyunca toplam 169 bin oyun kullanıldığı aktarılırken, aldığı 18 bin oyla Beşiktaşlı Gökhan Töre, "Taraftarların En Sağlamı" ödülünün sahibi oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Cüneyt Çakır ve yardımcıları da "Yılın En Sağlam Futbol Adamları" ödülüne layık görüldü.

    Süper Lig'de geride kalan sezonun "En Sağlam 11"i olarak, Fernando Muslera (Galatasaray), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Caner Erkin (Fenerbahçe), Semih Kaya (Galatasaray), Egemen Korkmaz (Fenerbahçe/Will 1900), Gökhan Töre (Beşiktaş), Selçuk İnan (Galatasaray), Wesley Sneijder (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe/Medipol Başakşehir), Burak Yılmaz (Galatasaray) ve Demba Ba (Beşiktaş/Shanghai Shenhua) olarak açıklandı.

    Arda Turan Barcelona'da ev buldu

    "Yılın En Sağlam Transferi" Arda

    Atletico Madrid'den Barcelona'ya geçerek Avrupa'nın en dikkati çeken transferlerinden birine imza atan Arda Turan'a, Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman tarafından "Yılın En Sağlam Transferi" ödülü takdim edildi.

    Kürsüde konuşan Arda, küçük bir çocuğun hayalini gerçekleştirdiğini dile getirerek, "Barcelona, dünyanın en büyük kulübü ve onun bir parçası olmak, bir Türk olarak orada bulunmak gurur verici" dedi.

    İşte Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki muhtemel 6 rakibi

    Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kendisine, "çığır açıyorsun" ifadesini kullandığını aktaran milli oyuncu, "Asıl ben kendisine, insanlığıyla ve teknik direktörlüğüyle spor adamlarına örnek olduğu, bu duruşunu koruduğu için teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Arda, gelişimine olan katkılarından dolayı, eski hocaları Ali Yavaş, Ahmet Keskin, Zafer Koç ve Ahmet Genç'i kürsüye davet ederek, onlara birer plaket verdi.

    Lassa, Arda'ya sponsor oldu

    Spor camiasının bir araya geldiği gecede, Arda Turan ile Lassa firması arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma çerçevesinde, Arda Turan'ın 2 yıl boyunca Lassa'nın uluslararası marka elçisi olacağı aktarıldı.

    Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, yaptığı konuşmada, Arda'nın gelecek jenerasyonlara örnek olacağını belirterek, "Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözüne binaen, bunların hepsinin Arda'da toplandığını görmek bizim için bir zevk" diye konuştu.

    Arda ise Türk sporcusuna destek olduğu için Lassa ailesine teşekkür ederek, "Bu ortaklık içine girdiğim için çok mutluyum. Umarım en iyisini ortaya koyarız" ifadelerini kullandı. Ödül gecesi, kokteylin ardından sona erdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow