hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tolunay Kafkas: Saçma sapan bir proje

    Tolunay Kafkas: Saçma sapan bir proje
    expand

    Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fatih Terim’in başında bulunduğu Türkiye Futbol Direktörlüğü projesini eleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, gündem yaratacak açıklamalara imza attı. TRT Spor'da yayınlanan Futbol VIP programına katılan Kafkas,Türkiye Futbol Direktörlüğü projesi için "saçma sapan" ifadesini kullandı.

    Futbol Federasyonu’nda idari ve teknik iki yapılanma olduğunu belirten Kafkas, "Fatih hoca ile 5-7-10 yıl sözleşme yapılır. Bu çok da doğaldır. Eğer bu konsepte birisini düşünüyorsanız yapılandırır. Ama ondan sonrası hocanın işi değildir. Hocanın yapacağı şey Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’na götürmektir. Eğitim başka bir şeydir. İdari yapılanmayı doğru yapmak lazım. Federasyon’daki idari yapılanmayı ve Türkiye Futbol Direktörü titrini doğru bulmuyorum" dedi. "Ben Fenerbahçe’yi çalıştırabilmeliyim. İnsan somut başarılarıyla bir yere gelmeli. Avrupa’da bu böyle" diyen Kafkas, başarılı insanların önünün açılması gerektiğini savundu. “Türkiye’de iyi futbol oynanmıyor’ diyen Tolunay Kafkas, yabancı sınırlamasının da Türk futboluna zarar verdiğini dile getirdi. Kafkas, daha önceden yaptığı "Türk insanından ümidimi kestim" açıklamasını yinelerken, Türkiye’de futbolu kulüplerin değil, Federasyon’un yönetmesi gerektiğini, kulüplerin her seferinde Federasyon’u suçlamasının yanlış olduğunu kaydetti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray'da transfer sıkıntısı

    Liverpool'un hedefindeki golcü

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow