hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor ile Mustafa Reşit Akçay'ın yolları ayrıldı

    Trabzonspor ile Mustafa Reşit Akçayın yolları ayrıldı
    expand

    Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Mustafa Akçay'ın sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor Toto Süper Lig'de evinde Akhisar Belediyespor'a 4-2 yenilmesinin ardından istifa etmesi gündeme gelen Akçay, sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaklaşık 2 saatlik bir görüşme yaptı.

    Görüşme öncesinde istifasını yönetime sunduğu öğrenilen Akçay'la ilgili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada ise "Teknik Direktörümüz Mustafa Reşit Akçay ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Mustafa Reşit Akçay'a bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz" denildi.

    Bu arada, sabah antrenmanına çıkmayan Akçay'ın yerine takımı yardımcı antrenör Hami Mandıralı'nın çalıştırdığı, Kardemir Karabükspor maçına kadar çalışmaların basına ve taraftara kapalı olarak sürdürüleceği bildirildi.

    Akçay'dan veda

    Trabzonspor Kulübü'nün karşılıklı fesih ile yollarını ayırdığı teknik direktör Mustafa Akçay, açıklamada bulundu.

    Akçay, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, görev süresi içerisinde kendisine destek veren ve güvenen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ulusal ve yerel basın medya mensuplarına ayrıca teşekkür ettiğini vurgulayan Akçay, şunları kaydetti:

    "Futbolcu arkadaşlarıma kaptan Onur, Olcan ve Mustafa'nın şahsında teşekkür ediyorum. Onların karakterleri geleceğin daha iyi olmasına katkı yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Sadakat ve tutku ile yararlı olmaya çalıştığım bu görevimden oluşan gereklilikler nedeniyle üzülerek ayrılıyorum. Bundan sonra sayın Başkanımıza, yönetim kurulumuza ve camiamıza sonsuz başarılar diliyorum. Allah tüm Trabzonsporluların ve insanlarımızın yardımcısı olsun."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow