hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Trabzonspor'da hedef Lucescu

    Trabzonsporda hedef Lucescu
    expand

    Trabzonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın görüşmesinden sonuç çıkmadı. Yönetimin takımın başına Romen teknik adam Mircea Lucescu'yu getirmek istediği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sezonun sona ermesinin ardından bordo mavili taraftarların ve camianın yoğun şekilde görevine devam etmesini istediği teknik sorumlu Hami Mandıralı ile yollar kopma noktasına geldi.

    Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun dün teknik sorumlu Hami Mandıralı'yla bir araya geldiği toplantıdan, 'Birlikte yola devam' kararı çıkmadı. Yönetimin ağırlıklı olarak yabancı bir teknik direktörle çalışmayı istediği, bu nedenle de Hami Mandıralı ile yola devam edilmeme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

    LUCESCU İÇİN DEVREYE ÖNEMLİ İSİMLER SOKULDU

    Bordo-mavili yönetim ilk etapta Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek için temaslara başladı.

    Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran tecrübeli teknik direktör Ukrayna'da oldukça yüksek rakamlar kazandığı ancak araya giren hatırlı kişilerin Lucescu'yu ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Lucescu'nun ikna edilememesi durumunda ise Cezayir milli takımı ile Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan ve bir dönem Trabzonspor'u da çalıştıran Vahid Halilhodziç ile masaya oturulması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Basın Sözcüsü Yakup Aslan da teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturacaklarını söyledi. 

    DİVAN GENEL KURULU YARIN 

    Trabzonspor'da Divan Genel Kurul Toplantısı yarın saat 11.00'de Trabzon Büyükşehir Belediyesi Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Yönetimin mali durum ve yeni sezon planlamasıyla ilgili bilgiler vereceği genel kurula Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da katılması bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow