hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Transfer haberleri (13.05.2014)

    Transfer haberleri (13.05.2014)
    expand

    Transfer sezonu resmen başlamasa da sıkı bir transfer harekatı başlamış durumda. İşte en son transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hakan Çalhanoğlu için yeni iddia

    Bundesliga'da Hamburg forması giyen Türk oyuncu Hakan Çalhanoğlu'nun Leverkusen'e gideceği iddia edildi.

    Adı Bayern Münih'le de geçen yıldız oyuncusunu bırakmak istemeyen Hamburg'un Bundesliga 2'ye düşmeleri durumunda dahi kontratı karşılamayı planladığı belirtiliyor.

    12 milyon euro bonservis bedeli olan Hakan'ın kulübede oturmamak için Bayern Münih'e gitmek istemediği belirtiliyor.

    Draxler kalıyor

    Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04'te oynayan genç oyuncu Julian Draxler, gelecek sezon Schalke'de kalacağını söyledi.

    Draxler, Bild gazetesine yaptığı açıklamada, başka bir takıma gitme düşüncesinin olmadığını ifade etti. Bu konuda yine de spekülasyonlar olabileceğine işaret eden 20 yaşındaki Draxler, "Büyük bir olasılıkla gelecek sezon da burada oynayacağım" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bundessliga'yı 3. sırada tamamlayan ve gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya hak kazanan Schalke 04 ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Draxler'in kontratında 45,5 milyon avro transfer bedeli ödenmesi durumunda serbest kalacağına ilişkin bir madde bulunuyor.

    Draxler, Bundesliga'da oynadığı 101 maçta 15 gol atarken, bu sezon forma giydiği 26 maçta 2 gol kaydetti.

    Armin Veh, VfB Stuttgart'la sözleşme imzaladı

    Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart, Eintracht Frankfurt Kulübü'nden ayrılan teknik direktör Armin Veh ile anlaştığı bildirildi.

    Stuttgart Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, 2 yıllık bir sözleşme imzalanan Veh'in görevine 1 Temmuz 2014 tarihinde başlayacağı ifade edildi.

    Antrenör Reiner Geyer'in de VfB Stuttgart ile sözleşme imzalandığı belirtilen açıklamada, Veh'in 1 Temmuz'da basına tanıtılacağı kaydedildi.

    Açıklamada, görüşlerine yer verilen VfB Stuttgart Kulübü Başkanı Bernd Wahler, istedikleri teknik direktörü ile anlaştıklarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, Veh'in sadece 2007 yılında Stuttgart ile Bundesliga şampiyonu olduğu dönemde değil, daha sonra görev yaptığı kulüplerde da genç yetenekler ve tecrübeli oyunculardan oluşan kadroyla bir takım oluşturabileceğini ve göze hoş gelen futbol oynatabileceğini kanıtladığını ifade etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Veh de Stuttgart Kulübü ile iyi görüşmeler yaptığını ve yeni bir şeyler inşa etmek istediğini, Stuttgart takımının büyük bir potansiyele sahip olduğunu kaydetti.

    2007 yılında çalıştırdığı VFB Stuttgart ile Bundesliga'da şampiyonluğa ulaşan Veh, daha sonra VFL Wolfsburg, Hamburg ve Eintracht Frankfurt'u çalıştırmıştı.

    Pepe Mel devri bitti

    İngiltere Premier Ligi ekiplerinden West Bromwich Albion ile teknik direktörü Pepe Mel'in yolları ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow