hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TT Arena'da maç sonu gazetecilere saldırı

    TT Arenada maç sonu gazetecilere saldırı
    expand

    Milli kaleci Volkan Demirel, A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı maçın ardından stattan ayrılırken, güvenlik elemanlarının basın mensuplarına saldırmasıyla olay çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki karşılaşma öncesi tribünden gelen tepki nedeniyle stadı terk eden Volkan Demirel, ikinci yarının başında, takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile Türk Telekom Arena'ya döndü.

    Volkan, Emre ve Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile stattan ayrıldığı sırada, yanlarında bulunan güvenlik elemanlarıyla, görüntü almaya çalışan basın mensupları arasında itişmeler yaşandı.

    Güvenlik elemanlarının bazılarının sert tavırlarına gazeteciler tepki gösterince, arbede çıktı. Güvenlik elemanları, yaşanan arbede sonrasında basın mensuplarına saldırdı. Bazı basın mensuplarının yumruk ve tekme darbesi aldığı görüldü.


    TT Arenada maç sonu gazetecilere saldırı 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Volkan, bu sırada Emre'nin aracıyla stattan ayrılırken emniyet güçleri olayı yatıştırdı. Basın mensuplarıyla güvenlik elemanları arasında bir kordon oluşturan emniyet güçleri, olayın daha fazla büyümesini önledi.

    Türkiye - Kazakistan maçı capsleri

    Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Yönetim KuruluÜyesi Fatih Doğan, A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ile yaptığı 2016 AvrupaFutbol Şampiyonası Elemeleri maçından sonra bazı güvenlik elemanları tarafındangazetecilere yapılan saldırıyla ilgili hukuki yollara başvuracaklarını söyledi.

    Fotoğraftaki sniper'ı bulun!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow