hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Veria - Gençlerbirliği: 0-2

    Veria - Gençlerbirliği: 0-2
    expand

    Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Gençlerbirliği, hazırlık maçında Yunan Süper Lig takımı Veria'yı 2-0 yendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkent ekibi, Yunan ekibi karşısında 44. dakikada El Kabir'in attığı golle soyunma odasına 1-0 üstün gitti. Oyundaki üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren kırmızı-siyahlılar, 88. dakikada Guido Koçer ile rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. 

    Mersin, Osmanlıspor'u devirdi

    Spor Toto Süper Lig'in iki takımını karşı karşıya getiren karşılaşmada Mersin İdmanyurdu, Osmanlıspor'u 2-1 yendi. 

    Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren iki takımı karşı karşıya getiren maçta Mersin İdmanyurdu, 30. dakikada Nakoulma'nın attığı golle öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

    Karşılaşmanın 65. dakikasında Tita ile rakip fileleri bir kez daha havalandıran Mersin temsilcisi, farkı ikiye çıkardı. Osmanlıspor, 85. dakikada Muhammet Reis'in golüyle farkı azaltsa da, karşılaşma Mersin İdmanyurdu'nun 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. 

    Başkent temsilcisinde, Benfica'dan transfer edilen kaleci Artur Moraes, ikinci yarıda forma giyerken, kampa katılan Webo ise karşılaşmayı saha kenarından izledi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow