hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Volkan Şen'i vazgeçirmeye çalıştık ama..."

    Volkan Şeni vazgeçirmeye çalıştık ama...
    expand

    Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak, "Kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık ve çabaladık. Hatta hoşgörü de gösterdik. Ama o kesinlikle bu kararından dönmedi ve sonucunda da yapmamız gerekeni yaptık" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hazırlık maçında Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Lekhwiya'yı 3-1 yendikleri maçın ardından açıklama yapan Sağlam, Galatasaray ile oynayacakları TFF Süper Kupa karşılaşmasından önce takımın fiziksel durumunu, eksiklerini görmek amacıyla farklı bir müsabakaya çıktıklarını ve oyuncuların iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

    Takımdaki oyuncuların eksiklikleri tam anlamıyla kapatamadıklarını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:

    İbrahimovic transferi capsleri

    "Ofansif anlamda Necid'in sakat olması nedeniyle Bakambu'yu ileride kullandık. Başka oyuncularımız da alışık olmadıkları yerlerde görev aldılar. Dolayısıyla ofansif anlamda üretme konusunda sıkıntılar yaşadık. Bu durum bana göre doğal görünüyor. Birkaç gün içerisinde yapacağımız transferler bizim bu yöndeki eksikliğimizi ortadan kaldıracaktır. Cumartesi gününe kadar da bir hamle yapabilirsek bu yönden bize çok katısı olacaktır. Olmasa da lig öncesinde mutlaka bu eksikleri gidermek zorundayız. Genel anlamda keyifli bir maç oldu. Atılan goller güzeldi. Bugün forma giyen bütün oyuncularımızın oyun oynama arzusundan ve sonradan oyuna girenlerin bir şeyler gösterme, ispat etme açısından güzel bir karşılaşma oldu."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçeli yöneticiden tepki gören İbrahimoviç tweet'i

     - "Biz burada oynamak isteyeni istiyoruz"

    Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen konusunda yaşananlarla ilgili çok fazla söz söylemenin gereksiz olduğunu dile getirdi.

    TFF'den Antalyaspor'a şok ceza

    Volkan Şen'in, kendi tercihini yaptığının altını çizen Sağlam, şu ifadeleri kullandı:

    "İnsanlar bir yerde çok olmak isteyebilirler. Ya da olmamak isteyebilirler. Volkan bir tercih yaparak, 'ben Bursaspor'da oynamak istemiyorum' dedi. Kendisini bu kararından vazgeçirmeye çalıştık ve çabaladık. Hatta hoşgörü de gösterdik. Ama o kesinlikle bu kararından dönmedi ve sonucunda da yapmamız gerekeni yaptık. Taraftarımız biraz amiyane tabirle söylediler. Burada, bu şehri, takımı sevenler durur. Sevenler burada bu mücadelenin içerisinde yer alsınlar. Biz burada oynamak isteyeni istiyoruz. Dolayısıyla Volkan bir tercih yaptı ve o tercihin arkasında durdu. Bundan sonraki süreç farklı bir şekilde işleyecektir."

    Böyle de numara yapılmaz ki!... Rakip oyuncu gülme krizine girdi!

    Bursaspor - Lekhwiya: 3-1

    Bursaspor, Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Lekhwiya ile yaptığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

    TFF Süper Kupa'da 8 Ağustos Cumartesi günü Galatasaray ile karşılacak Bursaspor, son hazırlık maçında Atatürk Stadı'nda Lekhwiya ile karşı karşıya geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın ilk dakikarına baskılı başlayan yeşil-beyazlılar, rakibinin kendi sahasından top çıkarmasına engel oldu. Mücadelenin 21. dakikasında Emre'nin ortasından gelen topu kafayla ağlara gönderen Bakambu, takımını 1-0 öne geçirdi.

    Pep Guardiola 22 saniye boyunca böyle bakınca korkuttu!

    Golün etkisiyle baskıyı artıran Bursaspor'da, 23. dakikada Ozan Tufan, mükemmel bir vuruşla yaklaşık 30 metreden kalecinin üstünden topu aşırıp skoru 2-0'a getirdi.

    Baskılı oyuna hızlı hücumlarla karşılık vermeye çalışan Lekhwiya, 31. dakikada geliştirdiği ani hücumda Nam Tae Hee'nin gölüyle skoru 2-1 yaptı. 

    İlk yarının kalan dakikalarında Bursaspor'un kontrollü oyunu devam ederken, devre 2-1'lik skorla tamamlandı.

    İkinci yarıya tempolu başlayan Bursaspor'da, sol kanattan gelişen atakta aldığı pasla topu filelere gönderen Emre Taşdemir maçın 57. dakikasında farkı ikiye çıkardı: 3-1

    Kalan dakikalarda iki takım adına da önemli gol pozisyonu yaşanmadı ve karşılaşma 3-1 Bursaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    De Jong, Guardiola'nın üzerine yürüdü

     - Taraftarlardan Volkan Şen'e tepki

    Bursasporlu taraftarlar, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Volkan Şen'e büyük tepki gösterdi.

    Maçın başlama vuruşunun ardından yeşil-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla milli futbolcuyu protesto etti.

    Peruklu, takma bıyıklı Ronaldo!

    Taraftarlar ayrıca, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'a sevgi gösterilerinde bulundu.

    Öte yandan bir grup taraftar, "Yönetim istifa" diye tempo tutarken, başka bir grup ise bu söyleme tepki gösterdi. Maçın ikinci yarısında da Volkan Şen'e yönelik olumsuz tezahüratlar sürdü.

    Volkan Şen, dün akşam takımının antrenmanına katılmamış, takımdan ayrılmak istediğini hem yönetime hem de teknik heyete bildirmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow