hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    NBA'de seriler bitmek bilmiyor

    NBAde seriler bitmek bilmiyor
    expand

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) play-off'larında Indiana Pacers, son periyottaki skorer oyunuyla Atlanta Hawks'ı 95-88 yenerek seride durumu 3-3'e getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    NBA play-off'larına 3 maçla devam edildi. Doğu Konferansı'nı lider bitiren Indiana Pacers, geriye düştüğü maçta son 3 dakikada yakaladığı 16-4'lük seri ile Atlanta Hawks'ı 95-88 yenerek seriyi final maçına taşıdı.

    Pacers'ı galibiyete taşıyan isimler, 24'şer sayıyla oynayan David West ve Paul George ile 21 sayı, 9 ribauntluk performans sergileyen Lance Stephenson oldu.

    Hawks'ta Jeff Teague attığı 29 sayı ile sahanın en skorer ismi olurken, 16'şar sayıyla oynayan Paul Millsap ve Louis Williams mağlubiyete engel olamadı. Serinin son maçı Indiana Pacers'ın sahasında oynanacak. 

    - Warriors pes etmedi

    Golden State Warriors, son periyodu çekişme içinde geçen maçta Los Angeles Clippers'ı 100-99 yenerek seride 3-3 beraberliği yakaladı.

    Warriors'ta Stephen Curry 24 sayı ve 9 asist, Andre Iguodala 15, Daymond Green ise 14 sayı ile takımına galibiyeti getirdi. Clippers'ta ise oyuna kenardan dahil olan Jamal Crawford 19 sayı, Matt Barnes 18, Blake Griffin de 17 sayı ile oynadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -Thunder da son maça taşıdı

    Batı Konferansı'nın 2. sırada bitiren Oklahoma City Thunder, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada Memphis Grizzlies'ı 104-84 yenerek seride durumu 3-3'e getiren diğer takım oldu.

    Thunder'da Kevin Durant 36 sayı ve 10 ribaunt, Russell Westbrook 25 sayı, 9 ribaunt ve 5 asist, oyuna kenardan dahil olan Reggie Jackson ise 16 sayı üretti.

    NBA play-off'u tarihlerinde oynadıkları 6. maçı ilk kez kaybeden Grizzlies'da ise Marc Gasol 17 sayı, Zach Randolph da 16 sayı ve 8 ribaunt, Tony Allen ise 13 sayı ile maçı tamamladı.

    NBA play-off'larına 3 maçla devam edilecek.

    Serilerde son durum şöyle:

    San Antonio Spurs (1) - Dallas Mavericks (8): 3-2

    Indiana Pacers (1) - Atlanta Hawks (8): 3-3

    Oklahoma City Thunder (2) - Memphis Grizzlies (7): 3-3

    Miami Heat (2) - Charlotte Bobcats (7): 4-0 (Heat üst tura çıktı)

    Los Angeles Clippers (3) - Golden State Warriors (6): 3-3

    Toronto Raptors (3) - Brooklyn Nets (6): 3-2

    Houston Rockets (4) - Portland Trail Blazers (5): 2-3

    Chicago Bulls (4) - Washington Wizards (5): 1-4 (Wizards üst tura çıktı)

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow