hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Slaven Bilic: Şaka gibi!

    Slaven Bilic: Şaka gibi
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor maçında ev sahibi takımın kazandığı penaltının şaka gibi olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Slaven Bilic, "Yeni stat, harika atmosfer. Çok iyi oynayan bir rakibe karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Maç öncesi oyuncularda gevşeklik rahatlık var mı diye sormuştunuz, kesinkes böyle bir şey olmadı. En azından ben çok gerginim. Burası çok iyi bir stadyum ve çok iyi atmosfer. Taraftarlar bizim taraftarımız gibi rakibi baskı altına alan bir etki yaratabiliyorlar" dedi.

    "Konya, deplasman takımları için çok zor"

    Zorlu bir atmosferde oynadıklarını belirten Bilic, "Deplasman takımları için zor bir atmosfer. İlk yarı teknik ve taktik olarak yeterli seviyede dğeğildik. Gökhan Töre'nin bireysel özellikleriyle attığı bir gol bulduk. Rakip daha iyi oynadı ancak net pozisyonlar yakalayamadı. İkinci yarı daha iyi oynadık. Harika bir gol geldi. Değişiklikler yaptık. Kenardan gelen oyuncular ciddi katkı yaptılar. 2-0'dan sonra ataklar beklendiği gibi geldi. Ancak penaltı şaka gibiydi. Daha sonra kırmızı kart geldi ve Atiba atıldı. Çok iyi oynamasak da agresif oynayan takıma karşı harika bir galibiyet aldık" diye konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Atiba'ya çok kızgınım ancak..."

    Atiba'nın kırmızı kartıyla ilgili olarak isyan eden Bilic, "Bu söyleyeceklerimi yanlış anlamayın. Asteras maçından sonra onu savunmuştum. Ona oldukça kızgınım ve Atiba ceza alacak. Burada tartışmalı olan taraf şu, gereksiz yere hakemin gelip tekrar uyarmasıydı. Galatasaray maçını kaçıracak olmasından dolayı kızgın değilim, bu maçta atıldığı için kızgınım. Hakem Atiba'yı uyarıyor. Atiba uyarıdan sonra sabit duruyor. Atiba sabit dururken hakem neden gelip tekrar uyarıp sonra sarı kartı gösteriyor" ifadelerini kullandı.
    Hafta sonundaki Galatasaray maçıyla ilgili olarak ise Bilic, "Yeterli kadar zamanımız var. Bir hafta içinde derbiye hazır hale geleceğiz. Sakatlıktan bazı oyuncularımız iyi dönecek. Hedefimiz tamamen ilk yarı zirvede bitirmek" diyerek ezeli rakibine göz dağı verdi.

    Beşiktaş 2-1 Konya Torkuspor maç özeti ve golleri video izle! BJK Konya karşısında lider!

    Facebook özür diledi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow